MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman isyan etti: Yeter artık ilgilenmiyorum...

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CHP'nin içinde olanlarla artık ilgilenmediğini ve CHP'ye ilişkin yazmayacağını söyledi.

Sevilay Yılman isyan etti: Yeter artık ilgilenmiyorum...

Habertürk yazarı Sevilay Yılman isyan etti.  Belediye meclis üyelikleri ile ilgili YSK’ya başvuruda CHP'de yine kıyametler koptuğunu söyleyen Yılman, "Benim artık CHP'de kim kimin ayağını kaydırmış, kim kime hainlik yapmış, kim kimlerle beraber olup ekip arkadaşlarını satmış kulislerini ne dinleyecek ne de yazacak halim kaldı.Belli ki onlar parti içinde birbirlerini yemekten, birbirlerine yamuk yapmaktan bıkmadılar, bıkmayacaklar da ama ben bıktım." ifadelerini kullandı.

CHP’nin içinde olanlarla ilgilenmiyorum artık!

Şu dakikalarda… Tam da yazımı yazdığım sıralarda yani… Telefonumu elmahkum kapattım tamamen.

Çünkü durmuyor.

Üst üste çalıyor.

Niye?

Çünkü efendim belediye meclis üyelikleri ile ilgili YSK’ya başvuruda son günmüş.

Başka partilerden aranıp da haberdar edilmediğim için oralarda durum nedir bilmiyorum ama öğrendiğim kadarıyla CHP'de yine kıyametler kopuyormuş.

Bir süre baktım telefonlara. Açtım dinledim bazıları çok yakın dostum da olan haber kaynaklarımı ama yalan söylemeyeceğim önce cevaplamadım. Daha sonra da kapadım.

Çünkü yoruldum artık.

Anlatılanlar fecaat eyvallah.

Ancak kusura bakmasınlar CHP’li dostlar, haber kaynaklarım…

Benim artık CHP'de kim kimin ayağını kaydırmış, kim kime hainlik yapmış, kim kimlerle beraber olup ekip arkadaşlarını satmış kulislerini ne dinleyecek ne de yazacak halim kaldı.

Belli ki onlar parti içinde birbirlerini yemekten, birbirlerine yamuk yapmaktan bıkmadılar, bıkmayacaklar da ama ben bıktım.

Ben değil esasında bütün millet bıktı!

Yeter artık gerçekten.

Yeter!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar