MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman: İğrençsiniz abi! Çok iğrenç

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Hande Fırat'ın nişan törene katılan Egemen Bağış için yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Sevilay Yılman: İğrençsiniz abi! Çok iğrenç

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın nişanında eski AB Bakanı Egemen Bağış da vardı. Hatta Egemen Bağış nişan fotoğraflarını Twitter'dan paylaşarak bu güzel haberi duyuran ilk isimlerden birisi oldu. 

Habertük yazarı Sevilay Yılman ise bugünkü köşesinden hem Hande Fırat'a mutluluklar diledi hem de Egemen Bağış'ın yer aldığı fotoğrafın altına gelen yorumlara sert bir tepkiyle cevap verdi. 

Sevilay Yılman bu yorumlar için midem kabul etmedi derken şu ifadeyi kullandı: İçimde kalmasın, burada diyeyim: “İğrençsiniz abi! Çok iğrenç!”

İŞTE YILMAN'IN O YAZISI

SİYASET öyle teslim almış ki bedenlerimizi, ruh hallerimizi, çok insani bir olayda dahi siyasi pencereden bakıp insanlık dışı reaksiyonlar gösteriyoruz! Bunlardan biri de geçen hafta sonu yaşandı.

Gazeteci meslektaşımız Hande Fırat, işadamı Murat Özvardar’la nişanlandı. Bu toprakların geleneğine göre böylesi kutsal ve güzel bir birliktelik için denilecek tek bir cümle vardır: “Allah tamamına erdirsin!”Ama diyemedik! Daha doğrusu diyemedi bir kısım insan.

Şöyle söyleyeyim; eski AB Bakanı Egemen Bağış, katıldığı nişan törenine dair bir fotoğraf paylaştı Twitter’da. Bu fotoğraf üzerine yapılan yorumların çoğunu okuyamadım. Çünkü midem kabul etmedi. Orada bir şey diyemedim, içimde kalmasın, burada diyeyim: “İğrençsiniz abi! Çok iğrenç!”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum