GÜNDEM

Sevilay Yılman, Akit gazetesinin Kılıçdaroğlu haberini topa tuttu...

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun düşmesiyle ilgili habere atılan başlık için Akit gazetesini ve sosyal medyayı topa tuttu...

Sevilay Yılman, Akit gazetesinin Kılıçdaroğlu haberini topa tuttu...

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün "adalet yürüyüşü" sırasında düştüğü anları "Kılıçdaroğlu'nu yerden topladılar" başlığıyla haberleştiren Akit gazetesinin internet sitesine  çok sert çıktı...

Yılman, "Beğen beğenme! Onayla onaylama ama yaşı 69 olan bir adam çok fena düşmüş, sen niye bunun üzerinden siyasi kinini kusuyor ve acımasızlık yapıyorsun be kardeşim" dedi.

İşte Sevilay Yılman'ın yazısının ilgili bölümü:



DÜŞEN AYNI ZAMANDA İNSANLIĞIMIZDI

Ankara’dan 3 gün önce yola çıkan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşünün dördüncü gününde çok talihsiz bir kaza geçirdi biliyorsunuz.

Biraz tepelik bir yerden inerken ayağı kaydı ve fena bir düşme hadisesi yaşadı. Yaşını göz önüne aldığınızda Kemal Bey için bu kaza aslında ucuz atlatılmış diyebilirsiniz.

Çünkü defalarca izledim ki gerçekten çok sert bir düşüş yaşamış CHP Lideri. Allah korudu. Çünkü kalça kemiğinin filan kırılması da mümkündü. “Geçmiş olsun” diyorum kendisine ve bundan sonra daha dikkatli olmasını temenni ediyorum.

Tabii bu arada bu düşme sonrası başta sosyal medya olmak üzere internette yazılan bazı yorumların da nahoş, insafsızca, hatta çirkince olduğunu söylemem gerekiyor.

Mesela, iktidar yanlısı bir gazetenin haber sitesinde şöyle bir başlıkla okudum bu düşme olayını: “Kılıçdaroğlu’nu yerden topladılar!”

Özetle... Dün bence düşen sadece Kılıçdaroğlu değil, insanlık da bir kez daha yerle bir oldu. Hani zaman zaman yazıyorum, “Ne oldu bize böyle? Niye bu kadar insan olma erdemine uymayan hal ve hareketler içerisinde bulunuyoruz?” diye. Bu olay da onlardan biri işte. Sev sevme! Beğen beğenme! Onayla onaylama ama yaşı 69 olan bir adam çok fena düşmüş, sen niye bunun üzerinden siyasi kinini kusuyor ve acımasızlık yapıyorsun be kardeşim!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar