GÜNDEM

Sevgili yaptı 8 gazeteye manşet oldu

Nurgül Yeşilçay bugün 6 gazetenin birden manşet ya da sürmanşetinde yer buldu. Nedeni bir ödül, ya da film değil, yeni sevgilisi...

Sevgili yaptı 8 gazeteye manşet oldu

GAZETECİLER.COM - Cem Özer'den kısa süre önce boşanan Nurgül Yeşilçay'la Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile aşk kaçamağında birlikte objektiflere yansıyınca medyamız onu sürmanşete çıkarttı.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, ödül ya da bir filmle çıkamadığı sürmanşetlere kendine bir sevgili yapınca yerleşti.

HANGİ GAZETELER VERDİ

Nurgül Yeşilçay'ın aşk gecesi medyamızda öylesine önemli görüldü ki gazetelerin tepelerini işgal etti. İşte haberi giren 8 gazete ve attıkları başlıklar:

- HÜRRİYET : Nurgül'ün hastasıyım
- MİLLİYET : Sezen Aksu'nun oğlu ile birlikte
- AKŞAM : Bir Özer gitti bir Özer geldi
- SABAH/GÜNAYDIN : Nurgül'ün sürpriz aşkı
- VATAN : Nurgül'ün Özer aşkı
- POSTA : Nurgül Yeşilçay Sezen'in oğlu ile birlikte
- GÜNEŞ: Mithatcan'ı eve kapattı
- TAKVİM: İşte Nurgül'ün yeni aşkı

SARMAŞ DOLAŞ EVE GİTTİLER

Medyamızın bu kadar büyük önem verdiği habere gelince...
Cem Özer ile altı yıllık evliliğini yaklaşık bir ay önce noktalayan Nurgül Yeşilçay, önceki gece Mithatcan Özer ile Bebek Lucca Bistro'daydı. İki saat boyunca samimi bir şekilde sohbet ederken görüntülenen ikili, gazetecilere aşk sinyalleri verdi. 

Yeşilçay, ilişki hakkındaki sorulara gülerek, "Şimdilik bakıyoruz, neden olmasın?" dedikten sonra bir gazetecinin, "Elektrik var mı?" sorusuna uzun süre güldü. Mithatcan Özer ise, "Onun eskiden beri hastasıydım" dedi. İkili daha sonra sarmaş dolaş Yeşilçay'ın eski eşi Özer'le oturduğu Bebek'teki evine girdi.


ÇOK OKUNANLAR