MEDYA KÖŞESİ

Serdar Akinan köyüne geri döndü!

SKY Türk'ü ansızın bırakıp, yazılarına ağırlık verdi Serdar Akinan; ne planlar yapıyormuş meğer, haberimiz yokmuş.

Serdar Akinan köyüne geri döndü!
"Organik" yazısında, yakın geçmişini ve gelecekteki planlarını anlatıyor Serdar Akinan... Hasretini, hayalini, yaptıklarını yapacaklarını birbir sıralıyor genç gazeteci...
O şimdi İstanbul'un dışında, bir köy evinde yaşamaya başladı. Neler yapmıyor ki... İyisi mi, Akinan'ı kendi kaleminden okuyalım ve neler yaptığını, ya da neler yapacağını hep birlikte öğrenelim:

"Şehirden uzaklaşmak... Kendime doğanın içinde bir ev yapmak... İstanbul'a yakın ama şehre uzak olmak.
Adım adım bu hedefim gerçekleşiyor... Bana göre dünyanın en güzel yerlerinden birinde kendime küçük bir ev yapıyorum. Günlerdir şantiyedeyim... Evin en ufak detaylarına kadar uğraşıyorum...
Sadece ekrana çıkacağım günlerde İstanbul'a inmeye özen gösteriyorum. Bu arada değişimimi izliyorum. Öncelikle yavaşladım... Toprakla sürekli temas halinde olmak yaşam enerjimi usulca düzenlemeye başladı.
Gün doğumlarının, gün batımlarının anlatılamaz lezzetinin yudum yudum içilebildiğini keşfettim. Şehre, insanlara, içinden çıkageldiğim ilişkilere, gerginliklere, kurgulara bakışım değişti... Artık içtenlikle, barışla ve huzurla gülümsüyorum. "


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar