POLEMİK

Senin Şeyma'ya yaptığını Aydın Doğan'ın eşi ve kızlarına yapsalar olur mu?

Ahmet Hakan'a "Acun Ilıcalı ile hesaplaşma yeri Şeyma Subaşı değildir" diye seslenen Fatih Altaylı, Ahmet Hakan'ın yaptığının eleştiri değil, cinsiyetçilik, mobbing, kadın karşıtlığı ve kadına şiddet olduğunu belirtti.

Senin Şeyma'ya yaptığını Aydın Doğan'ın eşi ve kızlarına yapsalar olur mu?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın, Şeyma Subaşı'na yönelik "aşağılama", "dalga geçme" ve "kafa bulma" yazılarına Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'dan tepki geldi...

Ahmet Hakan'ın bir süredir Şeyma Subaşı'na kafayı taktığını hatırlatan Fatih Altaylı, işin artık cılkını çıkardığını, konuyu çığırından çıkardığını ve aşağılamaya grdiğini belirtti ve ekledi:

"Hakan’ın Subaşı’na uyguladığı şeyin adı her yerde 'cinsiyetçilik'tir, 'mobbing'dir, “kadın karşıtlığı”dır ve asıl olarak “kadına şiddet”tir."

ACUN'LA HESAPLAŞMA YERİ ŞEME SUBAŞI DEĞİLDİR

"Ahmet Hakan’ın Acun Ilıcalı’ya karşı bir tavrı olabilir. Bilemem." diyen Fatih Altaylı, "Ama Acun’la hesaplaşma yeri Şeyma Subaşı değildir" ifadelerini kullandı ve asıl can alıcı soruyu sordu:

AYDIN DOĞAN'IN EŞİNE VE KIZLARINA YAPILSA DOĞRU BULUR MU?

"Ahmet Hakan bir düşünsün, tavla arkadaşı Aydın Doğan’a karşı bir hesabı olanlar, Aydın Doğan’dan nefret edenler aynı şeyi Aydın Doğan’ın eşine ve kızlarına yapsalar doğru bulur mu?"

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar