TV HABER

Sen Anlat Karadeniz'in yıldızına son dakika skandal 'O Ses' yasağı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 'Nefes'i İrem Helvacıoğlu, TV 8'in yılbaşı eğlencesi olarak ekrana getirdiği O Ses Türkiye Ünlüler için stüdyoya girdi, şarkısını söyledi. Ancak İrem Helvacıoğlu ekranda görünmedi.

Sen Anlat Karadeniz'in yıldızına son dakika skandal 'O Ses' yasağı

ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'na son dakika gelen yasak Türk televizyon tarihine geçecek kadar büyük bir skandala dönüştü.

İrem Helvacıoğlu, Acun Ilıcalı'nın davetiyle TV 8'in yılbaşı için özel çektiği O Ses Türkiye Ünlüler programının çekimlerine katıldı.

Stüdyoda şarkı söyledi, jüri üyeleri değerlendirdi. Ancak ne İrem Helvacıoğlu ne de söylediği şarkı TV 8 ekranlarında görünmedi. Çünkü İrem Helvacıoğlu'na son dakika yasak geldi ve Helvacıoğlu'nun şarkı söylediği bölüm, TV 8'in yayın bandından çıkarıldı. Sebebini ise güzel oyuncu sosyal medya hesabından açıkladı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde 'Nefes' karakteriyle büyük beğeni toplayan İrem Helvacıoğlu, yılbaşı akşamı O Ses Türkiye’nin sürpriz ünlüleri arasında yer alıyordu. Bir süre önce yapılan çekimlerde pek çok ünlü isim gibi İrem Helvacıoğlu da sahneye çıktı ve şarkısını söyledi.

İrem Helvacıoğlu’nun hayranları, yılbaşı akşamı O Ses Türkiye’nin özel bölümünü heyecanla bekliyordu. Ünlü oyuncunun hangi şarkıyı söylediği, sesinin nasıl olduğu, o anlarda neler yaşandığı büyük bir merak konusuydu.

Ancak yayına saatler kala İrem Helvacıoğlu, kişisel sosyal medya hesabından O Ses Türkiye’de yer aldığı görüntülerin ekrana gelmeyeceğini, yayından kaldırıldığını duyurdu.

Detayları Instagram hesabının Story bölümünden yaptığı bir paylaşımla anlatan Helvacıoğlu, Acun Ilıcalı ve ekibinin nazik davetiyle katıldığı ve büyük bir mutlulukla sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadığını, çok eğlendiğini ve keyif aldığını, ancak bu görüntülerin yayınlanamayacağını belirtti.

irem helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu, açıklamasına şöyle devam etti: ” Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bu akşam yayınlanması planlanan bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı şirketi, hayat verdiğimi ‘Nefes’ karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve Nefes’in hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacı ile yayınlanmasına muvafakat etmediğini çekimde yer aldıktan sonra bildirdi. Yanımda olduğunuz, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim…”

İrem Helvacıoğlu'na son dakika yasağını koyan Sen Anlat Karadeniz'in yapım şirketi ünlü yönetmen Osman Sınav'a ait...

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar