REKLAM

Sektörün iki devi reklamda pişti oldu

Teknosa’nın ses getiren Son Teknoloji Annem isimli videosunun ardından bir başka teknoloji üreticisi Beko da benzer bir viral adayı video ile karşımıza çıkıyor.

Sektörün iki devi reklamda pişti oldu
GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER)  - Anneler günü yaklaşıyor. Reklamcılar da müşterilerinin ürünleri için anneler gününü bir şans olarak görüyor.

Anneler günü için anneler ile son teknoloji ürünü akıllı telefonları ilişkilendiren ilk firma Teknosa oldu.

Sosyal medyda ses getiren Son Teknoloji Annem isimli reklam videosunun ardından şimdi de Beko benzer bir reklama imza attı.

Beko, bir dakikalık eğlenceli videoda annelerin tipik davranışları sosyal ağlara ve diğer internet ürünlerine benzetiyor. Tipik davranışları ile Facebook, Foursquare veya Linkedin’in yanı sıra anneler Ekşi Sözlük, Google ve Yemeksepeti gibi hayatımızın önemli bir bölümünü oluşturan internet servislerine de benzetiliyor.

Teknosa ile Beko’nun tabiri caizse ‘pişti’ oldukları reklam filmlerinin benzerliği annelerin Teknosa videosunda teknoloji ürünlerine Beko’nunkinde ise sosyal medya araçlarına benzetilmesi ile ayrılıyor. Konsept benzer olsa da benzetilen araçlar arasında bir farklılık bulunuyor.

İŞTE TEKNOSA'NIN SON TEKNOLOJİ ANNEM REKLAMI



VE BEKO'NUN ANNELER GÜNÜ REKLAMI


ÇOK OKUNANLAR