REKLAM

Şehitler üzerine reklam yapanlar

Şehit kanı üzerinden son reklam yapan Likya Estetik diye bir firma... Ama sadece o mu yaptı?.. İşte yakın tarihten örnekler...

Şehitler üzerine reklam yapanlar

Şehitler üzerine reklam yapmaya çalışan sadece İzmir kahramanı Fethi Sekin üzerinden reklam yapmaya çalışan Likya Estetik mi?

Olmadığını Milliyet yazarı Özay Şendir bir kez daha hatırlattı herkese...

İşte Özay Şendir'in o yazısı:

ŞEHİTLER ÜZERİNDEN REKLAMLAR

İzmir’de faaliyet gösteren Likya Estetik, “Saç ekimi için tedavisini gerçekleştirdiğimiz kahraman şehidimiz Fethi Sekin için Allah’tan rahmet...” diye bir tweet attı cumartesi günü.

Türkçeleri berbat ama şehit üzerinden reklam yapma niyetleri daha da berbat. Sağlık Bakanlığı, hani hasta hakları?

Aydın Çine’de bir imamın, şehit tabutu ve yakınlarını içine alarak selfie çekmesinin ve sosyal medya hesaplarından paylaşmasının üzerinden sadece 3.5 ay geçti. Ne oldu, kimse bir ceza verdi mi bu garip davranışa?

Hatay’ın bir ilçesinde evlatlarının şehit olduğu haberini kameralar önünde almak zorunda kaldı bir aile. Valilik gizli çekim olduğunu iddia etti ama kaymakamlık sitesinde de vardı o anın fotoğrafı.

15 Temmuz darbe girişiminin kaderini değiştiren isimlerden biri olan Şehit Ömer Halis Demir’in adını da, Sakarya’da bir sitenin reklamı olarak kullandılar. Bunu da unutmadık, şehit üzerinden rant devşirmeye kalkan bu kafanın cezasız kaldığını da...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar