GÜNDEM

Şehit Erol Olçok'un eşinden zor soru...

15 Temmuz'da eşi ve oğlunu şehit veren Nihal Olçok "FETÖ borsası" iddialarıyla ilgili çarpıcı bir mesaj verdi...

Şehit Erol Olçok'un eşinden zor soru...

Kamuoyunda, nüfuzlu örgüt üyeleri için “FETÖ' borsası kurulduğu, 'FETÖ' şüphelileri hakkında para karşılığı takipsizlik kararı verildiği ve yine bazı 'FETÖ' üyelerinin para karşılığı itirafçı adı altında serbest bırakıldığı” iddiaları bir süredir gündemde...

Bu çerçevede ilginç bir gelişme yaşandı. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Lütfi Karabacak ve Faili Meçhul Suçlar Bürosu’na gönderilen Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt'un açığa alındığı öğrenildi.

Savcıların, polisin takibe aldığı 'FETÖ’cülerle konuşmalarının dinlemeye takıldığı, haklarında bir avukatın şikâyette bulunduğu ve takipsizlik kararı için “para pazarlığı yapıldığı” ileri sürüldü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın konuyla ilgili soruşturma başlattığı, savcıların HSK 2. Dairesi tarafından açığa alındığı öğrenildi. Savcılar hakkındaki soruşturmayı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Yılmaz’ın yürüttüğü belirtiliyor.

EŞİNİ VE OĞLUNU ŞEHİT VEREN NİHAL OLÇOK'TAN AĞIR SÖZLER...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yol arkadaşı olan eşi Erol Olçok'u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u 15 Temmuz'da şehit veren Nihal Olçok konuyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

nihal olçok

Sosyal medya hesabından kısa bir değerlendirmede bulunan Olçok, "Kaça sattınız, 250 Şehidi? Değdi mi, aldığınız verdiklerinize?" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nedim Şener de Olçok'un bu mesajını sosyal medya hesabında paylaşırken şu notu düştü;

"15 Temmuz şehidi Erol Olçok’un eşi, Abdullah Tayyip Olçok’un annesi. Nihal Olçok‘dan zor soru; “Kaça sattınız 250 şehidi?”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar