POLEMİK

Sedat Peker: Fatih Altaylı av mevsimini başlattı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı arasındaki tartışma sürüyor.

Sedat Peker: Fatih Altaylı av mevsimini başlattı

Hatırlanacağı üzere tartışma Sedat Peker'in "Kanıtım seni öldürmemiş olmam" çıkışıyla başlamış ve ardından Fatih Altaylı kaleme aldığı iki yazıyla Peker'e yanıt vermişti. Altaylı geçtiğimiz günlerde savcılara seslenmiş ve "Üzerime ağaç devrilirse sorumlu Sedat Peker'dir" ifadesini kullanmıştı. Peker, Altaylı'ya, kendisini zor durumda bırakmak için saldırı düzenlenebileceğini söyledi ve koruma altına alınmasını istedi.

Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker, Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı ile arasında yaşanan polemiğin ardından bir açıklama daha yaptı. Peker sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda, Altaylı’nın ‘başına bir şey gelirse Sedat Peker’in sorumlu olacağını’ yazarak kendi kendini hedef haline getirdiğini söyledi.

'FATİH ALTAYLI'NIN BAŞINA GELECEKLERDEN SORUMLU OLMAYACAĞIMI ŞİMDİDEN AÇIKLIYORUM'

“Altaylı av mevsimini başlattı” diyen Sedat Peker, “bütün terör örgütlerinin listesinde ilk hedef” olduğunu ancak kendisine saldıramadıkları için Fatih Altaylı’yı hedef alacaklarını” öne sürdü.

“Böylece beni zor durumda bırakmaya çalışacaklar” diyen Peker, yetkililerden Altaylı’nın koruma altına alınmasını isteyerek, “Fatih Altaylı’nın başına geleceklerden sorumlu olmayacağımı şimdiden açıklıyorum” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar