MEDYA KÖŞESİ

Sedat Ergin kendisini dinleyen "telekulakçı" ile nerde karşılaştı?

Hürriyet yazarı Sedat Ergin, Deniz Baykal'a kaset kumpası iddianamesini okurken kendisini dinleyen "telekulakçı" ile karşılaştığını yazdı.

Sedat Ergin kendisini dinleyen "telekulakçı" ile nerde karşılaştı?

Hürriyet gazetesi yazarı Sedat Ergin, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı MHP yöneticilerine yönelik 'kaset kumpası' iddianamesini okurken kendisini dinleyen 'telekulakçı' ile karşılaştığını söyledi.

"Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak bu itirafı yapan kişi Fetullahçı olduğunu gizlemeyen, cemaat ile ortaokulda öğrenci olduğu yıllardan itibaren ilişkili olduğunu itiraf eden, bütün kariyeri boyunca FETÖ/PDY yapısı içinde kalmış, cemaat evleriyle bağını hiç koparmamış bir polis görevlisidir" diyen Ergin,  "Peki bu Fetullahçı polis benim telefonumu yasadışı bir şekilde nasıl dinledi? Hangi yöntemler üzerinden benim telefonumu kayda aldı ve deşifre etti" diye yazdı.

İŞTE SEDAT ERGİN'İN O YAZISI

CHP’nin bir önceki Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin yasadışı dinleme ve görüntüleme yöntemleriyle mağdur edilmesine ilişkin ihlalleri konu alan son iddianameyi okurken beni bekleyen sürprizden haberdar değildim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar