GÜNDEM

Seda Akgül ile Bahar Candan birbirine girdi

Bahar Candan, Burcu Esmersoy'u eleştiren Seda Akgül için "Güzel bir kadın değil ben beğenmiyorum" deyince ikili arasında ipler fena halde gerildi.

Seda Akgül ile Bahar Candan birbirine girdi

Bahar Candan, geçtiğimiz günlerde Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olup Burcu Esmersoy'un "Erkek arkadaşınızın yanında cüzdan taşımanıza gerek yok" açıklamasına onaylamayan Seda Akgül için "Güzel bir kadın değil ben beğenmiyorum" deyince ortalık karıştı. Akgül Candan'a, "O beni beğense ben kendimden şüphe ederdim" diye yanıt verdi. Ardından ikili sosyal medyada birbirine girdi.

Bahar Candan, Burcu Esmersoy'un "Erkek arkadaşınızın yanında cüzdan taşımanıza gerek yok" açıklamasının ardından "Davul bile dengi dengine. O ödedi ben ödedim gibi şeyler olmamalı. Seda Akgül, Burcu Esmersoy gibi güzel değil. Ben beğenmiyorum" dedi.

"O BENİ BEĞENSE KENDİMDEN ŞÜPHE EDERDİM"

Candan'ın açıklamalarına cevap veren Seda Akgül, "O kızla aynı fikirde olsam burada masanın altına girerdim. Daha bu programa neden davet edildiğinin bile farkında olmayan biri. O beni beğense ben kendimden şüphe ederdim. Nasıl kadınlar beni beğeniyor? diye üzülürdüm. Onun avukatlığını yapacakları acıyorum ben. Şimdi hakimliğini savcılığını görürüz inşallah derim ama olmaz. Ben sıksam onun gibi çocuk doğururdum" dedi.

"SANAT DÜNYASINDA OLMAM AYRICALIK"

Seda Akgül'e Instagram hesabından cevap veren Bahar Candan, "Benim hukuk okuyarak sanat dünyasında olmam sizin için bir ayrıcalık. Bunun dışında evet Burcu Esmersoy sizden daha güzel. Sıksam onun gibi çocuk doğururdum demişsin ama senin bir sevgilin ya da kocan olsa benim gibi baby face olmazdı. Sizin gibi olurdu."

"KIZLAR, BURCU ESMERSOY'U DİNLEMEYİN"

Seda Akgül, Burcu Esmersoy'un cüzdan açıklamasının ardından, "Yok ama flörtlerim oluyor. Yemeklere kendi otomobilimle gider, dönerim. Çünkü hoşlanacağımın garantisi yok. Ayaklarımın üzerinde durmak isterim. O masadan istediğim zaman kalkabilecek lüksüm olmalı. Ben cüzdanını yanında götürmeyen kadınlardan değilim...

Hatta hiç hoşlanmadıysam hesabı öderim, gebe kalmayayım da ümidi kessin diye. O da doğru bir sinyal. O yüzden genç kızlara, ilk randevularda Burcu Esmersoy'u dinlemeyin, cüzdanınızla gidin, kalkmasını da bilin diyorum. Taksiyle dönemiyorsanız, otobüsle dönün!" demişti.

Haber.: İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar