MEDYA KÖŞESİ

Şebnem Bursalı'dan Helly Luv'a kırmızılı kadın benzetmesi

Takvim Gazetesi yazarı Şebnem Bursalı, YPG'nin propaganda aracı olan şarkıcı Helly Luv için Gezi'deki kırmızılı kadın benzetmesi yaptı.

Şebnem Bursalı'dan Helly Luv'a kırmızılı kadın benzetmesi

Helly Luv için "PKK/YPG'nin sempatizanı çapulcu ucuz bir şarkıcı" ifadelerini kullanan Şebnem Bursalı şarkıcının ABD'nin maşasını olduğunu söyledi. 

Şebnem Bursalı Luv'u şu sözlerle Gezi'deki propaganda araçlarına benzetti." Terör örgütleri üzerinden ABD'nin propagandasını yapan ve bu imaj için cephede sözde kadın peşmergelerle topuklu ayakkabılarıyla komik pozlar veren bu sahte starın, Gezi'deki kırmızılı kadın prodüksiyonundan hiç farkı yok!."

İŞTE ŞEBNEM BURSALI'NIN O YAZISI

Terör örgütleri PKK/ YPG sempatizanı çapulcu ucuz bir şarkıcı.
ABD usulü bir propaganda aracı. hikayesine bakıyorsunuz; Ailesiyle Saddam rejiminden kaçıp Türkiye'ye sığınmış, daha sonra Finlandiya'ya yerleşip dans eğitimi almış, modellik yapmış, 2006'da gittiği ABD'de müzik piyasasına girmek için çalmadık kapı bırakmamış ama bir baltaya sap olamamış ve ABD'nin maşası olup, Türkiye düşmanlığı yapmaya başlamış.

Sosyal medya hesaplarından terör örgütlerinin propagandasını yapan Helly Luv için YPG teröristleri de sözde "kahraman"! Terör örgütleri üzerinden ABD'nin propagandasını yapan ve bu imaj için cephede sözde kadın peşmergelerle topuklu ayakkabılarıyla komik pozlar veren bu sahte starın, Gezi'deki kırmızılı kadın prodüksiyonundan hiç farkı yok!
.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar