GÜNÜN MUHABİRİ

Sayım Çınar

Gazeteciler.com

Sayım Çınar

Nuray Mert her zaman adından söz edilen bir yazar. Keskin kalemiyle, ekranlardaki polemikleriyle, yazdığı gazeteler ile dahi ters düşebilen ödün vermez tavrıyla akıllarda yer ediyor.

Cumhuriyet gazetesine transfer olduktan sonra da köşe yazılarıyla ses getirdi, adı polemiklerle anıldı, yetmedi hafta sonu çağrıcısı olduğu bir etkinlik yüzünden gazetesinin okur temsilcisi, "Toplantıya katılımının Cumhuriyet gazetesi ile herhangi bir ilgisi, ilişkisi yoktur" diye açıklama yapma gereği duydu.

Bunları neden mi anlattık? Hemen söyleyelim.

Uzun zamandır kimseye röportaj vermeyen Nuray Mert, Gazeteciler.com'un tecrübeli ismi Sayım Çınar ile buluştu geçenlerde. Gündeme dair yoğun bir söyleşi yaptılar. Beyazıt Öztürk'ün canlı yayındaki telefon bağlantısı sonrasında yaşananlardan, Kürt siyasetine... Ana akım medyadan yeni türedi kalemşörlere... İktidardan Ana Muhalefet partisi liderinin devraldığı düzeysiz üsluba... Pek çok şey konuşuldu.


Günün muhabirini seçerken kendimize, yaptığımız işlere iltimas geçmek istemiyoruz, ama iyi bir işin de hakkını yememek lazım.

Sayım Çınar, ses getiren, yankısını bulan Nuray Mert röportajı ile günün muhabiri olmayı haketti.

Nuray Mert: Beyaz şovmenden soytarıya dönüştü!

ÇOK OKUNANLAR