GÜNDEM

Saygı Öztürk paylaştı! Emin Çölaşan çaycı oldu!

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, hakkında FETÖ iddianamesi hazırlanan köşe yazarı Emin Çölaşan'ın espri içeren bir fotoğrafını paylaştı.

Saygı Öztürk paylaştı! Emin Çölaşan çaycı oldu!

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Kanal B’de katıldığı programda Sözcü Gazetesi'nin yazarları Emin Çölaşan ile Necati Doğru ve 3 yöneticisinin hakkında başlatılan FETÖ soruşturmasına değindi.

Bu süreçte hem halktan hem de siyasilerden büyük destek gördüklerini ifade eden Öztürk, Ankara’daki Sözcü bürosuna insanların akın ettiğini söyledi.

Ortaya atılan iddialara rağmen morallerinin gayet iyi olduğunu ifade eden Öztürk, Sözcü yazarı Emin Çölaşan’ın bir de fotoğrafını paylaştı.

Öztürk, “Mehmet Şehirlioğlu ve gazetemizin avukatı İsmail beyle büroda otururken odaya 4 tane çay söyledik. Biz mutfakta çalışan arkadaşlarımızın çay getirmesini beklerken kapı açıldı ve Emin Çölaşan elinde tepsiyle odaya girdi. Ben Çölaşan’ı o halde görünce ‘Hayırdır?’ diye sordum. Çölaşan da ‘çaylar benden, gazetemizin bundan sonra çaycısı olarak devam ediyorum’ dedi. Böyle bir espri de yaptık. Elbette yapılanlara kızgınız, öfkeliyiz çünkü biz bunları hakketmedik. Asla bizim bu işlerin uzaktan yakından bir alakamız yoktur. Ancak üzerimize atılmaya çalışılan bu FETÖ çamuru, bizim moralimizi bozmadı aksine bizi birbirimize daha çok bağladı” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar