DİZİ DÜNYASI

Savaşçı dizisinde büyük kriz! Başrol oyuncuları çekip gitti set durdu!

FOX TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Savaşçı'da büyük kriz devam ediyor. Dizinin setinden gelen son haberlere göre başrol oyuncuları çekip gitti, dizi seti 3 gün durdu.

Savaşçı dizisinde büyük kriz! Başrol oyuncuları çekip gitti set durdu!

FOX ekranlarında 2 sezondur başarılı bir şekilde devam eden ve pazar akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında olan Savaşçı'da büyük kriz devam ediyor.

Savaşçı dizisinin çekimleri Eskişehir'de kurulan bir sette devam ediyordu. 16 bölümdür yapımcıdan paralarını alamayan oyuncular ve set ekibi kazan kaldırdı, seti terketti.

Biriken paralarını bir türlü alamayan dizinin oyuncuları yapımcıya icra takibi başlattı. Alınan karar gereği ödemeler yapılmazsa dizinin başrol oyuncuları dizinin çekimlerine devam etmeyecek.

3 günlük izin verilen sette yapımcı ile oyuncular ve teknik ekip bir araya gelip durumu görüşecek. Savaşçı dizisinde geçtiğimiz yıl da benzer sorunlar yaşanmış ve sonra bu sorunlar aşılmıştı.

Peki  hangi oyuncular seti bıraktı:

Sette iş bırakan oyuncular şöyle:

Doğan Bayraktar, Uğur Biçer, Nazan Diper, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Burç Kümbetlioğlu, Sarp Levendoğlu, Berk Oktay, Ersin Olgaç, Alp Öyken, Murat Serezli ve Bahadır Vatanoğlu…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar