DİZİ DÜNYASI

Samanyolu dizisi 'yok artık' dedirtiyor

Türk televizyonlarında bir ilk gerçekleşiyor. Azrail'in can alma ritüeli özel efekt ve animasyonlarla ekranlara yansıyor.

Samanyolu dizisi 'yok artık' dedirtiyor
GAZETECİLER.COM - Türk televizyonlarında söz gelimi değil, gerçekten de bir ilk...  Samanyolu'nun yeni dizisinde "Azrail'in can alma ritüeli" ekrana geliyor.

"Görülmemiş hesaplarla ötelere gitmeyin" sloganıyla yola çıkan ve ölümden sonraki hayatın resmedileceği yeni dizi Küçük Kıyamet, 13 Aralık'ta Samanyolu TV'de başlıyor.

HELALLEŞMENİN ÖNEMİ ANLATILIYOR

İnsanlarla helalleşmenin önemini anlatmaya çalışan dizinin efekt ve animasyonları, Narnia Günlükleri, Altın Pusula, Mumya, Karayip Korsanları ve Fetih 1453 gibi dünyaca ünlü birçok filmin görsel animasyonlarında imzası bulunan Serkan Zelzele'nin imzasını taşıyor.

ŞAKA DEĞİL EFEKTLERDEN AZRAİL

Her bölümünde farklı konu ve konuk oyuncuların yer alacağı ve  "Azrail'in can alma ritüeli"nin efekt ve animasyonlar ile gösterileceği dizide birbirinden çarpıcı hikayeler ekrana yansıyacak. Biri ölümden önce, diğeri ölümden sonra olmak üzere iki aşamalı yayınlanacak olan Küçük Kıyamet, ilk bölümüyle 13 Aralık Perşembe, saat 19.50'de STV'de.

ÇOK OKUNANLAR