MEDYA KÖŞESİ

Salih Tuna'dan Mustafa Mutlu'ya Ulusal Kanal cevabı

Salih Tuna Ulusal Kanal'a çıkmasını eleştiren Mustafa Mutlu'ya Tuna'dan cevap geldi.

Salih Tuna'dan Mustafa Mutlu'ya Ulusal Kanal cevabı

Salih Tuna Ulusal Kanal'a çıkınca Mustafa Mutlu "İşte; bu yüzden Aydınlık'tan ve Ulusal'dan uzaklaştırıldım. / Çünkü benim olduğum yerde böyle bir ihanet asla yaşanmazdı!..”dedi. 

Oysa Salih Tuna Mustafa Mutlu Ulusal Kanal'dayken de kendisinin Ulusal Kanal'da Gülgün Feyman'ın programlarına konuk olduğunu hatırlattı. 

İŞTE SALİH TUNA'NIN MUSTAFA MUTLU'YA CEVABI

Bir süredir ısrarla davet edildiğim Ulusal TV'de geçen gün bunları anlattım. Çok da güzel bir program oldu, bir hayli de tebrik aldım.



Ne ki, Mustafa Mutlu çok üzülmüş!



Benim neden Ulusal Kanal'da program yapmadığımı, Aydınlık'ta yazmadığımı soran dostlara” diye başladığı “intizarını” şöyle sürdürmüş: “AKP'nin hırçın kalemi, iktidarın yılmaz savunucusu, Recep Tayyip Erdoğan'ın fedaisi Salih Tuna, Aydınlık Yazı İşleri Müdürü ve kanal sunucuları ile bu ekranda... Konuştukları konu, 'uzlaşma ve diyalog...' (…) İçimin nasıl acıdığını anlatamam! / Uzun söze gerek var mı? / İşte; bu yüzden Aydınlık'tan ve Ulusal'dan uzaklaştırıldım. / Çünkü benim olduğum yerde böyle bir ihanet asla yaşanmazdı!..



Mustafa'm hiç değişmemiş!



Bundan 7 yıl mukaddem 2009'da da böyle tuhaf bir yalanını yüzüne vurmuştum da, mail marifetiyle, benimle dalga geçmeyin, küçük düşürmeyin diye sızlanmıştı, ben de peşini bırakmıştım.



Bak Mustafa'm, her şeyden evvel o programın konusu “uzlaşma ve diyalog” değildi.



Ayrıca, dedim ya, onca ısrardan sonra konuk oldum, program yapmıyorum o kanalda, panikleme.



Tamam, benim üzerimden PR yap, seni “kapının önüne koyanlarla” fırsat bu fırsat deyip hesaplaş, ama, yalan söyleyip de durduk yere kendini iptizale uğratma.



Yalan söylemek ahlakla alakalı bir durumdur, unutma.



Benim, Ulusal Kanal'a konuk olmamı ihanet tesmiye ederek diyorsun ki: “benim olduğum yerde böyle bir ihanet asla yaşanmazdı!..



İyi de, 2013'te Gülgün Feyman ve Ümit Zileli'nin konuğu olarakUlusal Kanal'a çıktığımda sen de oradaydın. Daha sonraları, yine Gülgün Feyman'ın programına Ferit İlsever'le katıldığımda da, oradaydın.



Ama itiraf etmek isterim: Mustafa'mın içi acıyınca benim de içim acıdı.



Peşin söyleyeyim: Mustafa'mı üzeni ben de üzerim!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar