MEDYA KÖŞESİ

Salih Tuna'dan Bekir Çoşkun'a: İhtiyaç halinde yine dilenir...

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna bugünkü köşesinde, Bekir Çoşkun'un gerekirse Akşener için ilk imzayı kendisinin vereceği açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi.

Salih Tuna'dan Bekir Çoşkun'a: İhtiyaç halinde yine dilenir...

Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Çoşkun dünkü köşe yazısında  erken seçim kararının İYİ Parti'nin seçimlere girmesini engellemek için alındığını ama Meral Akşener'in 100 bin imzayla aday olabileceğini yazmıştı. Yasaya göre Akşener'in cumhurbaşkanı adayı olması için 100 bin imzanın lazım olduğunu söyleyen Çoşkun ilk imzanın da kendisinin atacağını ifade etmişti. 

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna bugünkü köşe yazısında Çoşkun'un bu açıklamasını eleştirdi ve 7 Haziran seçimlerinde de HDP için oy dilendiğini söyledi. Tuna, "İhtiyaç halinde yine dilenir. Zira onda bu "cevher" var." dedi.

SALİH TUNA'NIN YAZISI

Sözcü gazetesinin ünlü bir köşe yazarı gerekirse Akşener için ilk imzayı kendisinin vereceğini söyledi. HDP için de 7 Haziran seçimlerinde adeta oy dilenmişti. İhtiyaç halinde yine dilenir. Zira onda bu "cevher" var. Lakin şunu unutmasın: Erdoğan seçilmesin de ne olursa olsun, ister memleket batsın ister "bölücüler" kazansın tavrı, "FETÖ'cü tavırdır."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar