POLEMİK

Şahan'dan Recep İvedik bombası...

Holywood'un senaryo profesörü "Recep İvedik'e bayıldım" dedi... Şahan Gökbakar, filimlerine burun kıvıranları bombaladı...

Şahan'dan Recep İvedik bombası...

Holywood'da 60'dan fazla Oscar ödülü bulunan kişiyi eğiten senaryo profesörü, Recep İvedik filmlerinin konusuna bayıldığını açıklayınca Şahan Gökbakar coştu.

Oscar ödüllü isimlerin eğitmeni ve senarist Robert McKee İstanbul'da verdiği seminerde, Recep İvedik filmlerinin konusunu öğrenince, "Bayıldım buna, mükemmel bir komedi olur bu konudan, eğer eğitimsiz fakir biri zenginlerle alay ediyor ise nefis bir komedi çıkar, zenginler bir de eğitimli olursa daha da harika" dedi.

Recep İvedik'in yaratıcısı komedyan Şahan Gökbakar bu sözleri duyunca, filminin konusuna burun kıvıranları adeta yerin dibine soktu.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Holywood'un ünlü senaristi ve sinema sektörü akademisyeni Robert McKee'nin Türkiye'ye söyleşi için geldiği ve panelde Recep İvedik'i kötülüyenlere tam zıttı bir cevap verdiğini duyurdu.

'BAYILDIM BUNA, HARİKA BİR KONU'

Şahan Gökbakar, konuyla ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Robert McKee gelmiş söyleşi yapmaya... Önemli bir adam, senaryo profesörü.. Hollywood da öğrencileri 60 Oscar kaldırmış. Biliyor bu işi yani kısaca. Neyse, laf lafı açmış, 'siz nelerin komedisini yapıyorsunuz?' diye sormuş.

Bizim katılımcılar demişler işte maalesef çok kısıtlı bizde. Recep İvedik falan yapılıyor, konusu şöyle böyle demişler. Adam ne dese beğenirsin.

'Bayıldım buna, mükemmel bir komedi olur bu konudan, eğer eğitimsiz fakir biri zenginlerle alay ediyor ise nefis bir komedi çıkar, zenginler bir de eğitimli olursa daha da harika' deyince bizimkiler bi şaşalamış, homurtular, öksürükler falan... "

İşte Şahan'ın o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar