GÜNDEM

Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz rekabetini kızıştırdı

Mehmet Ali Erbil "Şahan'ın filmlerini televizyonda denk gelirsem izlerim, Cem Yılmaz için sinemaya giderim" diyerek ikili arasındaki rekabeti kızıştırdı.

Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz rekabetini kızıştırdı

Komedyen ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in, "Şahan Gökbakar mı, Cem Yılmaz mı?" sorusuna yanıtı "Şahan’ın filmleri için sinemaya gitmem, televizyonda denk gelirsem izlerim. Cem Yılmaz’ın filmleri için ise sinemaya giderim. Ama Şahan’ı çok severim. Hem kişilik hem de oyuncu olarak. Zeki çocuk. Oğlum da filmlerini çok seviyor. Galasına bile gitti. 5 milyon kişi izliyorsa, saygı duyulacak bir şey yapıyor" oldu.

" Eski programları seyrettiğim zaman daha özgür olduğumuzu görüyorum. Herkes espriye açık, anlayışlı ve hoşgörülüymüş" diyen Erbil, "Huysuz Virjin’i düşün. Neler yapıyordu ve insanlar alınmadan gülüyordu. Arkasında bir şey aramıyorlardı. Şimdi ufak bir laf söylediğinde büyük bir kesim ayağa kalkıyor" ifadesini kullandı.

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşan Mehmet Ali Erbil'in açıklamaları şöyle:

◊ Şahan Gökbakar mı, Cem Yılmaz sineması mı peki?
- Şahan’ın filmleri için sinemaya gitmem, televizyonda denk gelirsem izlerim. Cem Yılmaz’ın filmleri için ise sinemaya giderim. Ama Şahan’ı çok severim. Hem kişilik hem de oyuncu olarak. Zeki çocuk. Oğlum da filmlerini çok seviyor. Galasına bile gitti. 5 milyon kişi izliyorsa, saygı duyulacak bir şey yapıyor.

◊ “Çarkıfelek” yakında tekrar başlayacak. Nasıl gidiyor hazırlıklar?
- Bir ara hostes seçimi yapıyorduk. “Aşkım Aşkım”da oynayan Yeliz Yeşilmen duymuş. Onunla bir ara “Çarkıfelek”te birlikte çalışmıştık. “Ben Çarkıfelek’e full hazırım” diye mesaj attı. Sonra “Full hazırım” aramızda slogan oldu. Şu an ben de full hazırım “Çarkıfelek”e.

◊ Yeni hostesin kim olacak?
- Emel’i (Özkızıltaş) düşünüyorum. Emel halk tarafından da seviliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar