TV HABER

Sağlık Bakanı Akdağ canlı yayına çıkıyor...

Esra Kazancıbaşı Öztekin, ATV Avrupa'da yeni yayın döneminin ilk programında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ı ağırlıyor.

Sağlık Bakanı Akdağ canlı yayına çıkıyor...

Geçtiğimiz yıl “Yılın En İyi Sağlık Programı” kategorisinde iki ayrı ödülün sahibi olan ATV Avrupa'da Esra Kazancıbaşı ile Sağlığım İçin Herşey, yeni yayın dönemine  iddialı ve renkli bir bölüm ile başlıyor. 

ÖZLEM TÜRKAD NASIL ZAYFILADIĞINI ANLATACAK

ATV Avrupa’da bu cumartesi saat 13 .50’de ekranlara gelecek Sağlığım İçin Herşey’in Ünlülerle Sağlık Sohbeleri Köşesi’ne Seksenler dizisinde Rukiye karekterini canlandıran Özlem Türkad konuk olacak. Özlem Türkad, 24 kilo vermesinin bugüne kadar kimseye söylemediği sebebini ilk kez Sağlığım İçin Herşey izleyicileriyle paylaşacak.

 AMELİYATLA NASIL 38 KİLO VERDİ?

Zayıflama Öyküleri Köşesinde ise Çocuklar Duymasın dizisinde ve Mandıfıra Filozofu’nda rol alan Günnihal Demir, ameliyatla 38 kilo verdikten sonra sağlığından yaşanan gelişmeleri, Op.Dr.Türker Karabuğa ise tüp mide ameliyatı konusunda merak edilenleri anlatacak.  Dr. Nihat Tanfer çene kemiği erimelerinde uygulanan box tekniği konusunda bilgi verecek. Ünlü Sağlık Yöneticisi Uğur Genç ise, sağlık turizminin parlayan yıldızı Türkiye’nin yabancı hastalar tarafından tercih edilme nedenlerinden bahsedecek.

SAĞLIK BAKANI AKDAĞ'DAN GURBETÇİLERE MESAJ VAR

Sağlık Bakanı sağlık problemi olan gurbetçilere hangi mesajları verdi? Kapalı alanlarda sigara içilmesine göz yuman işletme sahiplerine hangi cezalar verilecek? Anne ve babaların sigara içtiği evlerde çocukların sağlığı bu durumdan nasıl etkileniyor? Sigara yasağına uymayan mekanları nereye, nasıl şikayet etmeli?

CANAN KARATAY'IN CEVİZ BAHÇELERİ YOK MU?

Bakan Akdağ, ceviz bahçesi olmadığını, internet sitelerinin kendisiyle ilgili olmadığını söyleyen Prof Dr Canan Karatay’la ilgili olarak neler söyledi? Hastaları ve hasta yakınlarını hangi konuda dikkatli olmaya çağırdı?

Sağlık Bakanı'nın kilo problemi olan kişilere önerileri neler? Evde yürüyüş yaparak kilo korumak ve zayıflamak nasıl mümkün? Esra Kazancıbaşı Öztekin sorucak, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ yanıtlayacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar