GÜNDEM

Sabah'ta üst düzey görev değişikliği! İbrahim Altay hangi göreve getirildi?

Sabah gazetesi Okur Temsilcisi İbrahim Altay, Daily Sabah Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirildi.

Sabah'ta üst düzey görev değişikliği! İbrahim Altay hangi göreve getirildi?

5 yıldır Sabah gazetesinin Okur Temsilcisi olan İbrahim Altay, Daily Sabah gazetesinde Serdar Karagöz'den boşalan koltuğu dolduracak. 

Serdar Karagöz kısa bir süre önce Daily Sabah Genel Yayın Yönetmenliğinden ayrılarak TRT Uluslararası Kanalları'nın Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmişti.

Karagöz, İbrahim Altay'ın Daily Sabah Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirildiğini Twitter'dan şöyle duyurdu: 

Medyada güzel seyler de oluyor.. Daily Sabah’ı birlikte kurduğumuz ve gazetenin kalitesinde,özgünlüğünde,güçlü içeriginde cok büyük katkıları olan İbrahim Altay’ın Daily Sabah GYY olarak atanması gazeteciliğin geleceğine dair yeni bir umut oldu.. Hayırlı olsun!

serdar karagöz





İBRAHİM ALTAY KİMDİR?

1980 doğumlu olan İbrahim Altay 2003 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Gazeteciliğe 2004 yılında Rumeli Kültürü dergisinde başladı. 2008-2010 yılları arasında Los Angeles’ta yaşadı.  Türkiye’ye döndükten sonra Sabah gazetesinin hafta sonu eklerinde çalışmaya başladı. 2013 yılından beri Sabah gazetesinin, 2014 yılından beri Daily Sabah gazetesinin Okur Temsilciliği görevlerini yürütüyordu. Medya Derneği genel sekreteri olan İbrahim Altay aynı zamanda İstanbul Medya Akademisi’nde gazetecilik dersleri veriyor. Yayımlanmış dört kitabı bulunuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar