GÜNDEM

Sabah'ın o haberi 75 bin TL kazandırdı!

İki yarışmacı Sabah'ın haberi sayesinde 75 bin TL'nin sahibi oldu...

Sabah'ın o haberi 75 bin TL kazandırdı!
'Canlı Para'da doğru yanıt verdikleri halde elenen iki yarışmacıya SABAH'ın haberinden sonra ikinci şans verildi. İkili, 75 bin TL'nin sahibi oldu.

Son dönemin sevilen TV yarışmalarından "Canlı Para"da yaşanan bir hata SABAH'ın konuyu gündeme taşımasının ardından telafi edildi. 16 Aralık'ta canlı yayımlanan yarışmada bir milyon TL için yarışan Ece Cunguser ve Fatma Fırat, 8 soruluk yarışmanın 7'nci sorusuna 125 bin TL taşımayı başarmışlardı. Final sorusundan önceki soruda iki yarışmacıya, "Hangi kardeş sanatçılar arasında diğerlerinden daha az yaş farkı vardır" diye sorulmuştu. Şıklar arasındaki Kenan-Ozan Doğulu kardeşler seçeneğine 75 bin TL'lerini yatıran ikili, sunucu Engin Altan Düzyatan'ın "Doğru yanıt Ajda-Semiramis Pekkan kardeşler olacaktı. Doğulu kardeşler arasında 5 yaş fark var" cevabıyla yarışmadan elleri boş ayrılmıştı. Oysa hem Pekkan hem de Doğulu kardeşlerin aralarında 2 yaş fark vardı. SABAH gazetesinin gözünden kaçmayan bu hata yarışmanın ertesi günü gazetede haber olmuştu.

SUNUCU HATAYI KABUL ETTİ
Haberin ardından hatalarını fark eden Show TV yönetimi önceki gece iki yarışmacıyı canlı yayında yarışmaları için tekrar ekrana çıkardı. Sunucu Düzyatan, hatalarını kabul etti ve yarışmacı Cunguser ve Fırat'ın 75 bin TL'lerini final sorusuna taşıdıklarını açıkladı. İkili, finalde karşılarına çıkan soruya doğru yanıt vererek 75 bin TL'nin sahibi oldu.

www.sabah.com.tr

ÇOK OKUNANLAR