MEDYA KÖŞESİ

Sabah yazarından Lindsay Lohan tepkisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, Lindsay Lohan'ın mültecileri ziyareti sırasında başını bağlamasının büyütüldüğüne dikkat çekti ve eleştirilere tepki gösterdi.

Sabah yazarından Lindsay Lohan tepkisi!
Gaziantep'te mültecileri ziyareti sırasında bir mülteci kadının başındaki örtüyü Lindsay Lohan'a hediye etmesinin ardından pek çok yorum yapıldı. 

Sabah yazarı Mevlüt Tezel, Lindsay Lohan'ın gelişiyle birlikte yapılan eleştirilere tepki verirken, "Lindsay'in Twitter'da 9.3, Instagram'da 5 milyon takipçisi var bir de buna onu takip eden dünya basınını ekleyin. Bundan daha güzel bir Türkiye reklamı olur mu?" dedi.

İŞTE MEVLÜT TEZEL'İN O YAZISI


Hollywood yıldızı Lindsay Lohan'ın Gaziantep'te bir Suriyeli sığınmacının hediye ettiği yazmayı başına bağlaması olay oldu. Vay efendim 'Türkiye'yi Ortadoğu ülkesi gibi gösterdi', 'Böyle ikinci sınıf oyuncuların gelmesi neden büyütülüyor?', 'Skandallar kraliçesiyle reklam mı olur?', 'Uyuşturucu tedavisi gören birinin Suriyeli mültecilerin arasında işi ne?', 'Lindsay Lohan'ın bile başını bağladık' gibi bir sürü saçma sapan yorumlar yapıldı.



Yahu ikinci sınıf dediğin oyuncunun bizdeki bütün sanatçılardan daha çok takip edeni ve haber potansiyeli var. Evet, birçok skandala imza attı, uyuşturucu ve alkol tedavisi gördü ama Suriyeli mültecileri ziyaret eden bir sanatçıyı geçmişiyle yargılamanın manası ne?
Ayrıca Lindsay alkolik, diğer tüm Hollywood yıldızları Yeşilaycı mı? Sorun başını bağlaması mı? Suriyeli mülteci bir kadın yazma hediye etmiş, o da jest olsun diye başına bağlamış yahu.Mülteci kadın bikini mi hediye edecekti? Lindsay'in yaptığı bir turist refleksidir, niye büyütülüyor ki bu kadar!

GİYİNİŞE GÖRE YARGI

Ayrıca insanları niye giyinişiyle yargılıyorsunuz ki!

Yazmayı başına bağlamasını bırakın, asıl Lindsay'in dünya basınına söylediklerine bakın: "Türkiye, üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmişken Avrupa ülkelerinin, ABD'nin mülteci meselesinde daha fazla sorumluluk alması gerekiyor.Türkiye gibi ülkelere destek olunması gerekiyor. Türkiye'de ne zaman kötü bir şey olsa ABD'de gündeme geliyor ama bu kampta inanılmaz iyi şeyler oluyor. Türkiye'nin başka yerlerinde de inanılmaz güzel şeyler oluyor. Ama kimsenin bunlardan haberi yok. Bunlar çok büyük haksızlık. Bunları dile getirmeye devam edeceğim."

Lindsay'in Twitter'da 9.3, Instagram'da 5 milyon takipçisi var bir de buna onu takip eden dünya basınını ekleyin. Bundan daha güzel bir Türkiye reklamı olur mu?

Türkiye'ye yönelik yansıtılan imajın haksız olduğunu düşündüğünü belirten Lohan ayrıca, "Türkiye'ye geldiğimden beri güvenli olduğunu, yaşanılası bir ülke olduğunu görmüş durumdayım. Bunun daha fazla kişiye anlatılması gerekiyor" demiş. Angelina Jolie başta olmak üzere Türkiye'de mültecileri ziyaret eden hangi ünlü böyle konuştu? Daha ne istiyorsunuz Lindsay'den?

ÇOK OKUNANLAR