GÜNDEM

Sabah Gazetesi'nden ayrılmıştı, kendi medya şirketini kurdu

Geçtiğimiz aralık ayında Sabah gazetesinden ayrılan Oğuzhan Toracı, kendi şirketini kurdu...

Sabah Gazetesi'nden ayrılmıştı, kendi medya şirketini kurdu

Genç yaşta başladığı kariyerine uzun yıllardır yazılı basında gazeteci olarak devam eden Oğuzhan Toracı ile turizm alanında büyük projelere imza atmış iş adamı Yunus Emre Yavuzyiğit ortaklığında, medya dünyasına farklı bir soluk getirmek amacıyla ‘Regalia Entertainment’ kuruldu. 

Marka adının, hikayesinin ve kurumsal renklerin görünenin çok ötesinde bir derinliğe sahip olduğunun altını çizen ekip; birçok farklı alanda gerçekleştirecekleri projelerle sektörde iddialı bir başlangıç yaptı.

Önümüzdeki dönemde Regalia Entertainment, sanat ve eğlence sektöründe; e-ticaret projeleri, TV ve dijital dünyaya içerik üretimi, sinema filmi yapımcılığı, uluslararası projelere danışmanlık gibi geniş bir yelpazede çalışmalar yapacak.

oğuzhan toracı

OĞUZHAN TORACI KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi İletişim Bölümü'nden mezun olan Toracı, kariyerine 18 yaşında Sinematürk Dergisi'nde başlamıştı. Ardından Los Angeles Alaturka E-Newspaper'da önce yazar, daha sonra yayın koordinatörü olarak devam etti. Bir sürede Hürriyet Gazetesi ek yayınlarında konuk köşe yazarlığı yaptı ve en son Danimarka Haber Gazetesi için özel röportajlar hazırlıyordu.

2011 yılında 21 yaşındayken, önce engelli haklarına ithafen Mehmet Okur, Hidayet Türkoğlu, Emre Belözoğlu gibi sağlıklı sporcuları engelli mizanseninde fotoğraflayarak açtığı sergiyle; ardından da başta R. Tayyip Erdoğan, bakanlar, komisyon başkanları ve milletvekilleri dahil toplamda 42 siyasetçinin katılım sağladığı çocuk hakları temalı "Gelin Birlikte Oynayalım" isimli sosyal sorumluluk projesiyle adından söz ettirmişti. Genç gazeteci, 2013 yılında da "35 Yıl ve Üzeri Kariyeri Olan, 35 Usta ve Ünlü Tiyatro Sanatçısıyla Yüz Yüze " temasında gerçekleştirdiği söyleşilerden oluşan "35" isimli kitabını çıkarmış ve "Yılın Kitabı" seçilerek ödüllendirilmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar