GÜNDEM

Rüzgar Çetin hakkında karar çıktı!

Rüzgar Çetin serbest mi kaldı sorusunun cevabı bugün mahkemeden çıkan kararla netlik kazandı. Gelen son dakika habere göre Rüzgar Çetin tahliye edildi.

Rüzgar Çetin hakkında karar çıktı!

Rüzgar Çetin tahliye edildi. Ünlü isim Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin hakkında karar çıktı.

Savcı, Rüzgar Çetin'in 'bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak suçundan 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapsini istedi. Mütaalasını isteyen savcı Rüzgar Çetin'in tutukluluk halinin ise devamını istedi. Mahkeme heyeti Rüzgar Çetin'e 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Rüzgar Çetin tahliye edildi. Kararın oy çokluğuyuyla alındığı, Çetin'in hapis yattığı süre göz önüne alınarak tahliye kararı verildiği öğrenildi. Çetin, 8 aydır tutukluydu.

''HIZLI DEĞİLDİM''

Rüzgar Çetin, mütalaaya karşı savunmasında ''Almış olduğum alkol azdır. Alkolün etkisi altında değildim. Yasal sınırlar içindedir. Ben kazaya sebep olacak hareket içinde olmadım. Kamera kayıtlarından da bellidir, hızlı değildim'' dedi.

Son sözü sorulan Çetin, "Çok üzgünüm, keşke olmasaydı. Bir insanı sevdiklerinden ayırdığım için üzgünüm'' ifadelerini kullandı.

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI VE TAHLİYE EDİLDİ

Mahkeme heyeti Rüzgar Çetin'e 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Rüzgar Çetin, yattığı süre göz önüne alınarak tahliye edildi. Kararın oy çokluğuyla alındığı öğrenildi. 

ÇOK OKUNANLAR