REKLAM

RTÜK Ali Ağaoğlu için ne kadar aldı?

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Ali Ağaoğlu'nun oynadığı reklam filminde Türk bayrağına yer verilmesiyle ilgili dosyayı görüştü.

RTÜK Ali Ağaoğlu için ne kadar aldı?
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Ali Ağaoğlu'nun oynadığı reklam filminde Türk bayrağına yer verilmesiyle ilgili dosyayı görüştü.  Üst Kurul reklam filmine ceza vermedi.

RTÜK'ün CHP kontenjanından seçilen üyesi Ali Öztunç karar sonrası yaptığı açıklamada, "Yasada açık bir hüküm olmasına rağmen, 5 AKP'li üye sırf Ali Ağaoğlu oynadı ve onun şirketi olduğu için bir reklam filmine ceza vermedi. Bu üyeler aynı zamanda kendileriyle çeliştiler, çünkü daha önce farklı kanallara, farklı reklamlardan ötürü sadece Türk bayrağı kullanıldığı için ceza vermişlerdi. Bu karar sonrasında artık Türk bayrağı iç çamaşırı reklamlarında bile kullanılabilir. Bu yolu açan AKP'li üyeler bakalım o zaman nasıl bir tavır sergileyecekler merak ediyorum." dedi.

Deneme

Hürriyet'in haberine göre Öztunç "Ayrıca CHP Milletvekili Umut Oran'ın "Fuat Avni" ile mesajlaştığını iddia eden kanallarla ilgili başvuruda bulunmuştu. Yine 5 AKP'li üye, önlerine gelen bu dosyalara da ceza vermedi" yorumunu yaptı. 

ÇOK OKUNANLAR