GÜNDEM

ROK'un yazdıkları ve başına gelenler bile 'kontrollü darbe'yi çürütür...

Nagehan Alçı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dahil muhalefetin diline doladığı "kontrollü darbe" iddialarını eşi Rasim Ozan Kütahyalı üzerinden boşa çıkardı...

ROK'un yazdıkları ve başına gelenler bile 'kontrollü darbe'yi çürütür...

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, "kontrollü darbe" tezlerine şiddetle karşı çıkarken, eşi ve Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın "darbe hazırlığını" önceden yazıp söylediği için başına gelenlerin bile kontrollü darbe iddiasını çürüttüğünü anlattı..

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "TSK'da bir tane bile FETÖ'cü pilot varsa büyük tehlike. Tek bir emirle en kritik yerleri bombalar o subay” dediğini ama devletin hiçbir kurumu darbe ihtimalini mantıklı bulmadığını ifade eden Nagehan Alçı, daha sonra eşine yönelik kampanyayı hatırlattı.

YAVER ALİ YAZICI CUMHURBAŞKANLIĞI UÇAĞINDA BANA TAKILIYORDU!

Cumhurbaşkanlığı uçağında 15 Temmuz sonrası tutuklanan Cumhurbaşkanı’nın yaveri Ali Yazıcı'nın “ROK iyice uçuyor, ne darbesi yahu, söyle ona komediyi sadece futbol programında yapsın” diye kendisine takıldığını anlatan Nagehan Alçı, "Sonradan anlıyorum, meğer rahatsızlığını işi şakaya vurarak örtbas etmeye çalışıyormuş..." dedi.

DARBE İHTİMALİNDEN BAHSEDEN GAZETECİLER İŞLERİNİ KAYBEDİYORDU!

ROK'un 'ivedi' olarak Genelkurmay'a çağrılıp sorgulandığını hatırlatan Nagehan Alçı, bu durumu eleştiren Cem Küçük'ün Star gazetesindeki köşe yazarlığına son verildiğini hatırlatıp, yazısını şöyle bitirdi: "Yani o dönem bırakın devletin darbeyi bildiğini, bir askeri darbe ihtimalinden bahsedilmesi bile gazetecilerin işlerini kaybetmelerine kadar gidiyordu." 

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum