GÜNDEM

Ricasını kırmadı! Bakan Soylu o programa konuk oluyor

Bakan Soylu, ünlü radyo programcısının ricasını kırmayacak canlı yayın programına çıkmayı kabul etti.

Ricasını kırmadı! Bakan Soylu o programa konuk oluyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, radyo programına konuk oluyor. Soylu, 26 Ekim Cuma, saat 22.00’de Best FM’de Adem Metan’ın sunduğu ‘Adem Metan Show’ programına katılacak.

Türkiye’nin önde gelen isimleri ağırlamasıyla tanında ünlü radyo programcısı Adem Metan, bu sefer siyasette yaptığı çalışmalar ile tüm Türkiye’nin takdirini toplayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ağırlıyor.

Bakan Soylu, radyo programcısının canlı yayına davet ricasını kırmayacak canlı yayın programını kabul etti. Metan’ın programında son çalışmalar masaya yatırılacak.

Radyo camiasında yaptığı röportajlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Metan, en son Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül almış, yaptığı tüm röportajlarda medyada geniş yer bulmuştu. Metan, bu sefer yine ağırlayacağı konuk ile gündemi belirleyecek isim olacak. Metan’ın davetini kırmayan Bakan Soylu, uzun bir aradan sonra ilk defa bir radyo programına konuk oluyor. Soylu, 26 Ekim Cuma, saat 22.00’de Adem Metan’ın sunduğu ‘Adem METAN Show’ programında olacak.

ADEM METAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU
İçişleri Bakanı Soylu’yu Best FM’deki yayınında ağırlayacağını sosyal medya hesaplarından duyuran Metan, paylaştığı tanıtım görseline “Bunu buraya bırakıyorum. Telefonlarınızın hatırlatmasını kurarsınız artık” notu düştü.

YÜZLERCE BEĞENİ VE YORUM GELDİ
Ünlü Radyo Programcısı Metan, İçişleri Bakanı Soylu’yu 26 Ekim Cuma, saat 22:00’de ağırlayacağın sosyal medya hesaplarından duyurmasından sonra paylaşımlarına takipçileri tarafından yüzlerce beğeni ve yorum geldi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar