REKLAM

Reklam yasağını deldi! Bütün manşetlerde o var!

Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncusu Nebahat Çehre bugün bütün gazetelerin sürmanşetinde. İşte Çehre'yi manşetlere taşıyan o ilan...

Reklam yasağını deldi! Bütün manşetlerde o var!
GAZETECİLER.COM (ÖZEL)  Muhteşem Yüzyıl dizisi, tanıtım videosu dönmeye başladığı günden beri tartışılıyor. Önce içeriği ile tarihi çarpıttığı ileri sürülen, ardından Osmanlı'nın geçmişimizi kötü gösterdiği söylenen dizi yayınlanmaya başladığı andan itibaren de en çık izlenen dizi oldu.

YAPIMCIDAN OYUNCULARA REKLAM YASAĞI

Dizi rating rekorları kırarken popülariteleri daha da artan oyunculara reklam dünyasından da teklif üzerine teklif yağmaya başladı.

Ancak dizinin yapım şirketi Tim's Productions oyunculara yasak getirdi. Yapımcı Timur Savcı, dizinin oyuncularının rolleri dışında başka karakterlerle seyirci karşısına çıkmasını yasakladı.

MAHİDEVRAN DAHA ÖNCE ANLAŞMIŞTI!

Aşk-ı Memnu dizisi ile kendisini gösteren, Muhteşem Yüzyıl'da ise Mahidevran rolüyle hayran kitlesini artıran Nur Aysan'ın daha önce yaptığı anlaşma gereği Dove şampuan reklamında rol almasına izin verilmişti.

NEBAHAT ÇEHRE YASAĞI NASIL DELDİ?

Dizide Kanuni Sultan Süleyman'ın Annesi Ayşa Hafsa Sultan'ı canlandıran Nebahat Çehre ise bugün reklam yasağını deldi ve neredeyse bütün gazetelerin sürmanşetinde kendine yer edindi.

Sinpaş GYO'nun "Muhteşem Proje" sloganı ile gazetelere verdiği İstanbul Sarayları projesinin ilanlarında boy gösteren Nebahat Çehre'nin reklam yasağını nasıl deldiği ise merak konusu...

İşte o reklam:

[photos]

ÇOK OKUNANLAR