TV HABER

Reality şovlarda rezilliğin bini bir para...

Turhan Yener ekranlarda önce damat adayı olarak göründü. Sonra başka programda cinayet itirafçısı oldu. Şimdi de çocuklarını arayan baba olarak ekrana çıkınca seyirci isyan etti.

Reality şovlarda rezilliğin bini bir para...

Reality şov programlarındaki rezaletler bir bir açığa çıkmaşa devam ediyor...

Hafta başında Flash TV'de Yalçın Çakır'ın programındaki sözleri ve küfürleriyle sosyal medyada fenomen olan Melek Subaşı, "Beni para vaadiyle defalarca televizyona çıkardılar. Kocama küfür ettirdiler. Bayıl dediler, bayıldım” demiş ve tazminat kazanmıştı..

RTÜK’e gelen son şikayetler ise konuyu çok daha farklı bir noktaya taşıdı. Programları izleyen dikkatleri gözler, birbirinden farklı formatlardaki üç programda birden aynı ismi görünce RTÜK’e şikayette bulundu.

HALKI BÖYLE KANDIRIYORLAR

Televizyonlarda hayatın içinden kesitler olarak verilen programlarda ajansların paralı elemanlarının ekranlara çıkarıldığı iddiaları ete kemiğe büründü. Turhan Yener isimli şahıs, farklı içerikteki 3 programda değişik rollerle ortaya çıktı. Yener ilk önce 28 Mart 2017’de bir televizyon kanalındaki evlilik programında gözüktü. Sevinç adında bir kadına talip oldu.

CİNAYET İTİRAFÇISI OLDU, GÖZALTINA BİLE ALINDI

Bir süre sonra ise başka bir televizyon kanalında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına katıldı. Turhan Yener tanık olduğu bir cinayetin itirafçısı rolünü üstlendi. Yaptığı açıklamalar üzerine polis tarafından gözaltına bile alındı.

Ancak Yener, geçtiğimiz günlerde 3’nücü bir televizyon kanalının barıştırma programında yine kendini gösterdi. Bu kez 18 yıldır çocuklarını görmeyen bir baba olarak ekrandaydı.

İZLEYİCİDEN KAÇMADI 

Rezaleti seyirciler fark etti. RTÜK’e şikayet yağdı. İzleyicileri aldatmaya yönelik bu tür programlar hakkında inceleme yapılıp gerekli cezaların verilmesi istendi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar