POLEMİK

Rasim Ozan Kütahyalı Saffet Sancaklı'yı çıldırttı

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayındaki sözlerine büyük tepki gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı Saffet Sancaklı'yı çıldırttı

Beyaz TV'nin Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında "Kusturmalı Boşnak saksosu" diyerek, yaptığı hakarete, MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı'dan çok sert tepki geldi.

Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek'i sabah erken saatlerde telefonla aradığını belirten Saffet Sancaklı "O şahsın ekrandan alınmasını istedim" dedi.

RTÜK'e şikayet yağdı

Melih Gökçek'in annesinin Kosovalı, eşi Nevin Gökçek'in ise Boşnak kökenli olduğunu hatırlatan Boşnaklar, Osman Gökçek'e de özür çağrısı yaptı.

Beyaz Tv'nin telefonları da tepkiler nedeniyle kilitlendi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın skandal sözleri üzerine vatandaşlar, RTÜK hibar hattına ve sosyal medya hesaplarına şikayet yağdırdı.

Rasim Ozan Kütahyalı ise olayla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Kamuoyuna açıklama:

Olay şöyle gelişti:Dün bana yapılan şaka sonrası bayılır gibi oldum ve Ahmet Çakar beni kusturmaya çalışarak müdahele etti. O sırada kendime geldiğimde internetten böyle bir kusturma yöntemi var Çakar da onu yapıyor diye yorumlar okudum. Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim.

O sözle kastım Ahmet Çakar'ın beni kusturmaya çalışması olaydı. Ama bir baktım iş nerelere gelmiş. Hayret ettim. Bu gece de bu konuda canlı yayında açıklama yapacağım.

Yaptığım konuşmadan cımbızlanan sözün her ne nedenle olursa olsun maksadını aştığını gördüm. Bu saçma olaydan dolayı başta Boşnak kardeşlerim olmak üzere tüm incinen izleyicilerimizden özür dilerim. Bir kişi bile incinse çok üzülürüm. Beyaz TV ailesinin içinde bulunan tüm kardeşlerimizi de bu vesileyle üzdüğüm için de özür dilerim. Çünkü hiçbiri benim vesilemle saldırı görmeyi hak etmiyor bu olayda.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar