TV HABER

Rasim Ozan Kütahyalı yayını terketti

Esad, Suriye ve Nusayri tartışması Rasim Ozan Kütahyalı'yı isyan ettirdi, Barış Yarkadaş ile önce atıştı ardından yayını terketti.

Rasim Ozan Kütahyalı yayını terketti
GAZETECİLER.COM -  Barış Yarkadaş ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın  konuk olduğu ve Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunduğu 'Dinamit' programı olaylı bitti.

Programda Barış Yarkadaş'ın sözlerine sinirlenen Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV canlı yayınını terk etti.

İŞTE KÜTAHYALI'YA CANLI YAYINI TERK ETTİREN O DİYALOG:

Yarkadaş, programda şöyle konuştu:

"Bugün Esad'a karşı olanlar, Esad'ın gitmesini isteyenler, Esad'ın anti propagandasını yapanlar... ABD'nin, İsrail'in ve Avrupa'nın çıkarlarına hizmet eden papağanlardır, ezbere konuşan insanlardır, bu kadar basit. Esad'ın eğer ülkesinde bir yönetim sorunu varsa bir sıkıntı varsa, demokratik teamüller uygulanmıyorsa bunları sonuna kadar eleştirelim. Ama sırf o bölge dağıtılacak, Genişletilmiş Orta Doğu ve Kuzey Afrika Projesi (GOKAP) uygulanacak; İsrail'in etrafı küçük küçük Ilımlı-Uyumlu İslam adı verilen devletlerle donatılacaksa ben Suriye'nin muhalif adı altında silahlandırılmasını ve o rejimin dağıtılmasına karşı çıkarım. Bunun adı haydutluktur. Haydutluğu da savunanın demokrasi ile ilgili olmaz. Haydutluğu demokrasi diye anlatmayın bana."

BEN GİDİYORUM BU NE YA!

Kütahyalı'nın, "Esad'ın katliamları meşru mu? Diyorsun ki yüzde 80 Esad'ı destekliyor. Varsayalım yüzde 80 desteklesin yüzde 20'i katletme hakkı var mı?" sorusuna Yarkadaş "Kimsenin yüzde 20'yi katlettiği falan yok bu büyük bir yalan. Kim yapıyor bu katliamları Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) yapıyor" yanıtını verince Kütahyalı canlı yayını terk etti.

GEL KARDEŞİM KAÇMA TARTIŞMAKTAN

Yarkadaş, Kütahyalı stüdyodan çıkarken "Gel kardeşim sen niye kaçıyorsun tartışmaktan. Öyle papağan gibi ezberle New York Times'i oku Washington Post'u oku... Amerikan gözüyle gel Türkiye'de Müslüman mahallesinde salyangoz sat. Böyle bir şey olmaz" dedi.
ÇOK OKUNANLAR