GÜNDEM

Ramazan ayında hangi kanalda hangi hoca olacak?

Ramazan ayında iftar ve sahurun vazgeçilmez isimleri hangi kanalda program yapacak?

Ramazan ayında hangi kanalda hangi hoca olacak?

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte evleri tatlı bir telaş sararken bu ay boyunca televizyonlarda insanların sıkça takip ettiği sahur ve iftar programlarının da kimler tarafından sunulacağı ve hangi kanalda hangi programların yapılacağı soruları da akılları kurcalamaya başladı.

ATV, Nihat Hatipoğlu’ndan vazgeçmiyor

Sahur ve iftar programlarının en çok izlenen hocalarından biri olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bu yıl da ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Son yıllarda da ATV ekranlarında tanıdığımız bu isim, gerek televizyon karşısında gerekse programın yapıldığı alanda yoğun bir izleyici kitlesini ağırlamakta. Bu yıl Nihat Hatipoğlu’nun iftar programı 19.45’te, sahur programı ise 01.00’da başlayacak.

TRT1’de Ramazan Sevinci

Geçtiğimiz yıllardan da aşina olduğumuz TRT1’in Ramazan Sevinci programı bu yıl da Bekir Develi’nin sunumuyla izleyicilerle buluşacak. Sultanahmet Meydanı’ndan naklen yayınlanan bu program ramazan ayı boyunca izleyicilerle buluşacak. Dini sohbetlerin ve bilgilendirmelerin yapıldığı programda farklı konuklar da ağırlanarak güzel bir program ortaya koyan Ramazan Sevinci, TRT 1 ve TRT Avaz ortak yayınıyla saat 19.00’da ekranlarda olacak.

Show TV’de Mustafa Karataş Hoca

Yine ramazan programlarının tanınan isimlerinden biri olan Mustafa Karataş Hoca, ramazan ayı boyunca Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. 16 Mayıs itibariyle başlayacak olan program her akşam saat 20.00’dan itibaren izlenebilecek.

Kanal D’de Sahur Vakti

Kanal D’de bu yıl ramazan ayı boyunca “Sahur Vakti” adlı program yayınlayacak. Fatih Çıtlak Hoca tarafından sunulan ve farklı konukları da ağırlayan bu program her gece saat 01.45’te başlayacak.

FOX TV, Fatih Savaş ile devam ediyor

Fox TV de geçtiğimiz yıllardan tanıdığımız Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri programını sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca her gece yayınlanacak programı Fatih Savaş Hoca sunacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar