POLEMİK

Posta'nın röportajcısı şimdi de küvete girdi

Röportaj yaptığı isimlerle cesur pozlar veren Canan Danyıldız, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'la hem yatak odasında hem de küvette poz verdi.

Posta'nın röportajcısı şimdi de küvete girdi

Posta gazetesinde ünlü isimlerle yaptığı röportajlardan çok verdiği pozlarla gündem oluyor Canan Danyıldız. Gazetecilikle gündeme gelmektense belki de en kolay olanı seçiyor. 

Geçenlerde Alişan'la verdiği pozlardan dolayı sosyal medyadan büyük tepki almıştı. Şimdi de  sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile küvete girdiği pozlarıyla yine gündem olmayı başardı. 

BİRÇOK İSİMLE CESUR POZLAR VERDİ

canan sanyılmaz

Daha önce Fatih Ürek, Pascal Nouma, Alişan, Seren Serengil gibi isimlerle yaptığı röportajlarda vücudunu cesurca sergileyen Danyıldız; Kerimcan Durmaz ile verdiği pozlarla da adından söz ettirdi.

canan danyılmaz

"GAZETECİLİK BU DEĞİL"

Sosyal medyada cesaretinden ötürü Danyıldız'ı kutlayanlar olsa da "gazetecilik bu değil" deyip sert bir dille eleştirenler de var. Ünlülerle yapılan röportajlar verilen dikkat çekici ya da  kimine göre "cesur" pozlar olmadan da gündem olabilir elbette. 

canan danyılmaz

Fakat Canan Danyıldız kendisine bu yolu seçmiş. Haberiyle değil pozlarıyla gündem olmayı tercih ediyor. O da biliyor Türkiye'de gazetecilikten çok magazinin ve poz vermenin tuttuğunu.

canan danyılmaz

Giriyor yatağa, küvete... Veriyor boy boy bikinili pozlar. Sonra gelsin şöhret! 

Bir ara Helin Avşar da buna benzer pozlarla "röportajlar" yapıyordu ünlü isimlerle. Sonrasında ne olduysa vazgeçildi! 

Yani Canan Danyıldız türünün ilk örneği değil muhtemelen de son olmayacak. 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum