GÜNDEM

Plaza ahalisi birleşti NTV'yi protesto ediyor

Yaklaşık 3 bin kişilik grup Maslak'ta Doğuş Medya Grubu'nun binasının önünde bir protesto gösterisi düzenliyor.

Plaza ahalisi birleşti NTV'yi protesto ediyor
GAZETECİLER.COM (ÖZEL) Taksim Gezi Parkı eylemleri ve medyanın suskunluğu izleyicilerin tepkisini çekmeye devam ediyor.

Önceki gün Başbakan Erdoğan'ın röpoortajının yayınlandığı saatlerde Habertürk önünde düzenlenen protesto gösterilerinin ardından bu kez de yaklaşık 3 bin kişilik grup Maslak'ta Doğuş Medya Grubu'nun binasının önünde bir protesto gösterisi düzenliyor.

SANAYİ SİTESİ İŞÇİLERİ VE BEYAZ YAKALILARDAN ORTAK EYLEM

Maslak sanayi sitesi civarında çalışan ve öğlen yemeği için paydos eden işçiler ile plazaların  beyaz yakalı çalışanlarının katıldığı eylemde "Artık hiç bir şey olmamış gibi davranamazlar", "Parasını versek bize de haber yapar mısın NTV!", "Bu da mı haber değil NTV", "Satılmış medya", "Her yer taksim her yer direniş" gibi sloganlar atıyor.

NTV'nin muhtemel izleyicisi ve hedef kitlesi olan plaza çalışanlarının eylemi sosyal medyada da çok büyük ilgi görüyor. Twitter aracılığı ile örgütlenen eylemciler bir yandan da eylem anından çektikleri görüntüleri paylaşıyorlar.

İşte merkez medyanın vermekten kaçındığı, ancak sosyal medyadan derlediğimiz fotoğraflar ile NTV protestosu.

Deneme

Deneme

Deneme

Deneme

Deneme

Deneme

Kanyon Starbucks da protesto ediliyor

Gezi Parkı eylemlerinde, vatandaşa kepenk kapattığı iddia edilen Starbucks’ın, Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki şubesinde büyük bir protesto gösterisi var. Kanyon’u hınca hınç dolduran eylemciler sloganlar atılıyor.

ÇOK OKUNANLAR