GÜNDEM

Perşembe akşamları yine Beren Saat'e teslim!

Beren Saat önümüzdeki sezon “Fatmagül’ün Suçu Ne” adlı diziyle yine Perşembe akşamları ekranda olacak.

Perşembe akşamları yine Beren Saat'e teslim!

Beren Saat, önümüzdeki sezon Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle karşımıza çıkacak. Beren’in karşısındaki baş erkek karakterini ise, Türkiye’nin Yıldızları’nda birinciliği kaptırdığı Engin Akyürek canlandıracak.

Akyürek, Türkiye’nin Yıldızları yarışmasının ardından Yabancı Damat ve Bir Bulut Olsam’da boy gösterdi. Özellikle Bir Bulut Olsam’da canlandırdığı Mustafa karakteriyle de izleyiciden tam not aldı. Az konuşup, çok çalışıyordu. Birkaç ay önce HT Magazin’e verdiği röportajında “Beren de ben de yetenekliyiz. O nedenle bugün iyi işlerde biz varız” diyordu. Gerçekten de Türkiye’nin Yıldızları oldu bu ikili.

Şimdi önümüzdeki sezon için bu defa birlikte kamera karşısına geçecekler. Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü ve Ezel gibi son yılların yüz akı dizilerine imza atan Ay Yapım’ın çekeceği Fatmagül’ün Suçu Ne’de Beren bu defa bir köylü kızını canlandıracak. Hatırlarsınız, 24 yıl önce beyazperdeye yansıyan aynı adlı filmde başrolleri Hülya Avşar ile Aytaç Arman paylaşmıştı.

Beren’e tecavüz edecek isim ise Engin Akyürek olacak. Kanal D de Aşk-ı Memnu yerine perşembe akşamları bu diziyi yayınlayacak. Beren Saat için şu sıralar geleceğin Hülya Avşar’ı yorumları yapılıyor. Bakalım Beren, Hülya Avşar’ın da canlandırdığı bu karakterle yine reyting rekorlarına imza atan, seyircide tiryakilik yaratan bir diziye daha adını yazdırabilecek mi? Bakalım Hülya Avşar’ın tahtına aday gösterilen genç yetenek, bu işin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Merakla bekliyoruz...

Memet GÜLER / HABERTÜRK

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar