REKLAM

Pepsi'nin kutup ayısı çakma çıktı!

Şafak Sezer'in seslendirdiği kutup ayısı rakip firmanın reklam temalarını ters yüz ediyor. Peki Reklam Özdenetim Kurulu buna ne diyecek?

Pepsi'nin kutup ayısı çakma çıktı!
GAZETECİLER.COM (ÖZEL) Kutup ayısı'nın kola içtiği reklamlar birdi iki oldu.

Coca Cola'nın yıllardır kullandığı Kutup ayısı temalı reklamlar en büyük rakibi Pepsi tarafından klonlandı.

Pepsi'nin son kış kampanyasında, günlük 12 TL konuşmanın, 30 SMS ve 30 MB cepten internet keyfi Pepsi kapaklarında şanslıları bekliyor olacak.

ŞAFAK SEZER'DEN ÇAKMA KUTUPAYISI

Pepsi yeni kampanyasını AlametiFarika tarafından çekilen reklam filmiyle ekranlara taşırken kutup ayısını ise Şafak Sezer seslendirdi.

Pepsi'nin yeni reklam filminde, kutup ayısını kıyafeti giymiş bir karakter cep telefonuyla konuşurken Pepsi dolabının önünde görünüyor.

Çakma kutup ayısı söze "Ne o şaşırdınız... İvit artık Pepsi içiyorum. Her Pepsi'de günlük 12 TL değerinde konuşma var. Ben Pepsi içmeyeceğim de kim içsin" diyerek başlıyor. "Kutuplarda öyle televizyonda yansıdığı gibi değilki. Öyle partiler, neşeli penguenler, akraba yok ki burada." dedikten sonra Pepsi'sini içiyor.

RAKİP ŞİRKETİN TEMALARI İLE DALGA GEÇİYOR

Reklamda işlenen "parti, neşeli penguen, akraba..." ise Coca Cola'nın reklamındaki  temalar. Danseden penguenler, Kutup ayısı aileleri rakip firmanın reklamından aşırılmış unsurlar...

Bakalım iki meşrubat üreticisinin reklamlarındaki bu benzerlikler rakip firma tarafından nasıl karşılanacak?

İŞTE COCA COLA'NIN VE PEPSİ'NİN O REKLAMLARI

İşte Coca Cola'nın orjinal kutup ayılı reklamı ve Pepsi'nin çakma reklamı. İzleyin ve siz karar verin hangisi daha iyi...

ÇOK OKUNANLAR