KARİKATÜR

Penguen'den şehitler için '400 vekil'i hatırlatan siyah kapak

Haftalık mizah dergisi Erdoğan'ın 7 Haziran öncesi ve yakın zamanda televizyon programında dillendirdiği '400 vekil verseydiniz bunlar olmazdı' sözleri kapağa taşındı.

Penguen'den şehitler için  '400 vekil'i hatırlatan siyah kapak
GAZETECİLER.COM - Haftalık mizah dergisi Erdoğan'ın 7 Haziran öncesi ve yakın zamanda televizyon programında dillendirdiği '400 vekil verseydiniz bunlar olmazdı' sözleri kapağa taşındı.

HÜRRİYET DE YAZMIŞTI

Hürriyet Gazetesi Erdoğan'ın Pazar gecesi, ATV kanalında 400 vekille ilgili soruya verdiği yanıtı twitter hesabından 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dağlıca açıklaması: '400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı' şeklinde sundu. Hürriyet Gazetesi'nin sitesinde yayınlanan haber tepkiler üzerine kısa bir süre sonra yayından kaldırıldı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberi veriş şekline tepki gösteren yaklaşım 200 kişilik bir grup önceki gün gazete binasını bastı. Göstericiler önce bahçe girişindeki bariyeri kırıp güvenliği aşarak binaya girmeye çalıştılar. Bina girişindeki camlar ve döner kapı taş ve soplarla kırılırken, saldırganların içeri girmeleri bina güvenliği tarafından güçlükle önlendi. Olay sırasında bazı güvenlik görevlilerine taş isabet etti. Saldırganlar bir süre sonra polis ekiplerinin gelmesi üzerine bahçe dışına çıkarıldılar ancak dağılmadılar. Kalabalık Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine sloganlar atarak uzun süre kapı önünde bekledi.

Hürriyet dün gece de benzer bir şekilde ikinci kez saldırıya uğradı.

İŞTE PENGUEN'İN KAPAĞI

İşte Penguen'in şehitler için siyah kapakla çıktığı ve konuyu 400 milletvekili'ne bağladığı o kapak.

ÇOK OKUNANLAR