MEDYA KÖŞESİ

Pelin kendi yerine Nihat Doğan'ı önerdi

“Böyle Bir Şey Var Mı?” programına Pelin Batu Murat Bardakçı’nın sunduğu “Tarihin Arka Odası” programı için ilginç imalarda bulundu...

Pelin kendi yerine Nihat Doğan'ı önerdi

GAZETECİLER.COM

tv8’de ekranlara gelen Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu “Böyle Bir Şey Var Mı?” programına Pelin Batu, Fikret Hakan, Rasim Öztekin ve Gülriz Sururi konuk oldu…

PELİN BATU, BENİM YERİNE NİHAT DOĞAN OLUR, DAHA ENERJİK…

Pelin Batu, Murat Bardakçı’nın sunduğu “Tarihin Arka Odası” programında yeni dönemde yer almayacağını belirtirken bazı göndermelerde bulunmadan geçmedi. Programda kendi yerine Nihat Doğan'ı önererek Murat Bardakçı'yı tiye alan Batu şöyle dedi:

“Programdan ayrıldığımdan beri ekiple hiç konuşmadık. Cenazelerde karşılaşıyoruz, konuşuyoruz o kadar. Benim yerime Nihat Doğan konuşuluyormuş. Nihat Doğan daha enerjik, olabilir tabii. Hiçbir zaman yaptığım şeyleri izlemem. Taksici bile soruyor, taksiciler bile reytingi konuşuyor, ‘abla reytinginiz nasıl’ diyor. Tarih programının bu kadar tutacağını düşünmemiştim. Ama işin içine kavga, gürültü girince oluyor işte.”


FİKRET HAKAN, AT YOK EŞEĞE BİNİYORUZ

Türk sinemasının önemli ismi Fikret Hakan, “Yeşilçam 96’da battı” diyerek sözlerine devam eden Hakan, “Dünyada Afrika ülkeleri dâhil hiçbir sinema Türk sinemasının çektiğini çekmemiştir. 96 sinemayı yakıp yıktılar ondan sonra sansürü serbest bıraktılar. Bölücü film olmamak kaydıyla her türlü film yapılabiliyor. Ve bu işler toplumu tüketen toplum haline getirdi” dedi.

Programda, “Bu duruma itiraz edip, bu tür dizilerin içinde olmak bir çelişki değil mi” sorusuna ise Hakan, şu yanıtı verdi: “Köyde at olmadığı için eşeğe biniyoruz. 76 yaşındayım, hala çalışıyorum. Geçimimi sağlamak için çalışmak zorundayım. Telif konusu bu ülkede sağlıklı işleseydi, 204 film çeviren biri olarak hiç çalışmama gerek kalmadan, evimde oturarak hayatımı sürdürebilirdim.” dedi…

GÜLRİZ SURURİ, KIVANÇ’IN BAKLAVALARI DA ZEKÂSI DA MUHTEŞEM…

Programın bir diğer konuğu Gülriz Sururi ise Nejat İşler’in rol aldığı “Keşanlı Ali” dizisi için şunları söyledi: , ‘Olay tiyatro değil o bir dizi. Dizi mantığıyla yaklaşınca başarılar dilemek lazım. Bir incirle bir elma mukayese edilmez. Bir tek şeyi eleştirebilirim. Müziklerin kullanılması gerekirdi. Çünkü Keşanlı müziksiz düşünülemez. Müziği aradım.

Bu arada genç kuşak oyunculardan Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğeniyorum. Hem baklavalarını hem de çok çalışmasını başarmasını… Kimliğiyle, kişiliğiyle fiziğiyle çok çok iyi. Zeki bir insan. Tiyatroyu da başarabilir. Kıvanç akıllı. Kenan’ı da beğeniyorum. Onun yüzünden Ezel’i seyrettim.”

ÇOK OKUNANLAR