MEDYA KÖŞESİ

Paralı seyirciler… Yalandan tezahüratlar… Aynı ünlü yüzler

Habertürk yazarı Mustafa Doğan bayram süresince Emre Karayel'in sunumu ile ekrana gelen Çarkıfelek'i eleştirdi.

Paralı seyirciler… Yalandan tezahüratlar… Aynı ünlü yüzler

Habertürk yazarı Mustafa Doğan, Emre Karayel'in sunucu olarak doğru isim olduğunu ama projenin Çarkıfelek olmaması gerektiğini söyledi. Programı eleştiri yağmuruna tutan Doğan, "Zaten reyting sonuçları da bunu açıkça gösteriyor." dedi.

DOĞRU İSİM, YANLIŞ PROJE

‘ÇARKIFELEK’İN sanki başka formatlar yokmuş gibi farklı zamanlarda dönüp dönüp önümüze gelmesinden duyduğum rahatsızlığı kaleme almıştım.

Yarışmanın ünlülerin yarıştığı bayram özel bölümlerini izledikten sonra da aynı noktadayım.

“Aptal sarışın” taklidi yapan esmer yardımcı sunucu Emel Özkızıltaş’a tahammül etmekte zorlandığımı özellikle belirtmeliyim.

Paralı seyirciler… Yalandan tezahüratlar… Aynı ünlü yüzler… Aynı dekor… Playback şarkılar… Anlamsız sorular… Elle tutulur hiçbir şey yok.

Eskiden ünlüler yarıştığında hayır kurumlarına bağışlarlardı kazandıklarını. Şimdi o da yok çok şükür! En iyi ihtimalle eşe dosta hediye ediyorlar. Körler sağırlar durumu yani.

Emre Karayel’e gelince…

Sunuculuk kumaşı olduğunu daha önce göstermişti. Burada yer yer Mehmet Ali Erbil’i çağrıştırdığı anlar oldu. Yarışmayla özdeşleşmiş bir isim olduğundan etkilenmemesi mümkün değil tabii. Takılmadım.

Ama seyircilerin yanına gidip sohbet ettiği kısımda samimi görüneceğim derken ipin ucunu kaçırdı sanki. Kel öpmelere hiç gerek yoktu!

Seyirciler arasına oturtulan yarışmacı adaylarıysa fazla profesyoneldi. Kameralar önünde çok rahatlar.

Karayel sunucu olarak doğru isim ama olması gereken proje ‘Çarkıfelek’ değil.

Zaten reyting sonuçları da bunu açıkça gösteriyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar