POLEMİK

Fatih Altaylı: Palavracılar korkmasın onları Afrin'e almayacaklar

Fatih Altaylı "Ben de Afrin'e gitmek istiyorum" diyerek ekranlarda hamaset yapan kendi deyimiyle "palavracıları" köşesine taşıdı.

Fatih Altaylı: Palavracılar korkmasın onları Afrin'e almayacaklar

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Teke Tek'te konuk ettiği Mete Yarar'ın "Şu an beni alsınlar er olarak bile Afrin'e giderim" sözlerini köşesine taşıdı.

Fatih Altaylı, Mete Yarar gibi eski askerlerin ordumuza yardımcı olacağını belirtirken, ekranlarda "Afrin'e gitmek istiyorum" diyen bazı yorumcuları da ti'ye aldı.

Altaylı "Hiç korkmasınlar, palavracıları askere almayacaklar" dediği köşesinde şunları yazdı:

Palavracılar korkmasın onları almayacaklar

Emekli asker ve televizyonların "yıldız" güvenlik uzmanı Mete Yarar, önceki akşam katıldığı Teke Tek'te, "Erken emekli olmuş, görevden ayrılmış, bir dönem görevden mecburen ayrılmak zorunda bırakılmış, FETÖ ile bağlantısı olmayan eski Özel Kuvvetler mensuplarını yeniden silah altına alın" diye bir öneri getirdi. Benim sormam üzerine de, "Evet ben de görev verilirse hemen dönerim. Rütbe falan da istemem. Er olarak da göreve hazırım" dedi.

Mete Yarar’ın bu çıkışı, kimi siyasilerin ya da “sanatçıların!” halka şirin görünmek için söylediği “Ben de Afrin’e gitmek istiyorum” gibi hamasi bir cümle değil.

Gerçeğe dayanan bir öneri.

Gerçek dediğim de şu: FETÖ, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni çökertemese de çok ciddi zarar verdiği aşikâr.

Bu kapsamda oldukça seçkin askerlerden oluşan Özel Kuvvetler Komutanlığı içinde de sıkıntılar var.

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar