MEDYA KÖŞESİ

Özkök'ün atletli fotoğrafına Ersoy Dede'den cevap

Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafından sonra medyada da "kim daha atletli" polemiği sürüyor. Atletli fotoğrafını yayınlayarak Ersoy Dede'ye meydan okuyan Ertuğrul Özkök'e bugün Dede'den cevap geldi.

Özkök'ün atletli fotoğrafına Ersoy Dede'den cevap

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Star yazarı Ersoy Dede'nin çağrısına icabet ederek artistik bir atletli fotoğrafını yayınlamıştı. Ardından da Dede'ye "sıra sende" demişti. 

Bugün Ersoy Dede, Özkök'e köşesinden cevap verdi. "Herhalde ortaokul yıllarında gömleğin içine giydiğim o beyaz sıfır yakaları saymazsak hayatımda fanilaya hiç yer olmadı diyebilirim.. " ifadelerini kullanan Dede, Özkök'ün atletli fotoğrafı için de "En artistik fotoğrafını koymuş, altına da ‘işte benim atletli halim’ diye yazmış..  Yersen.." dedi.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN ÖZKÖK'E CEVABI


Kayınpederi Arif Hüdai Oral’ın atletli fotoğrafını yayınlayarak, ‘CHP geleneğinde atlet vardır’ demeye getiren Ertuğrul Özkök’e çağrı yapmıştık.. “.. Bırak kayınpederinin fotoğrafını, verebiliyorsan kendi atletli fotoğrafını ver…” demiştik.. Hoppala.. En artistik fotoğrafını koymuş, altına da ‘işte benim atletli halim’ diye yazmış..  Yersen..  “Şimdi sıra sende” diyor.. Herhalde ortaokul yıllarında gömleğin içine giydiğim o beyaz sıfır yakaları saymazsak hayatımda fanilaya hiç yer olmadı diyebilirim.. Dolayısıyla mecburen o ‘kulüp’teyim yani.. Bu arada bugün Ertuğrul Özkök’ün radyo programı günü.. Geçen hafta Aleyna Tilki’yi liste başı yapmıştı.. Bu hafta da Ayşe Hatun Önal’ın“Beyaz Atletli”şarkısına özel ilgi bekliyoruz Özkök’ten…
Sözleri şöyle;

“… Beyaz atletli prensim

Kafan mı karışık

Herkese goygoy

Postayı bana koy…”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar