GÜNDEM

Özgür Mumcu'ya Twitter'dan çok çirkin cevap

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'yle ilgili bir tweet atan Cumhuriyet yazarı Özgür Mumcu, 'çirkin' bir cevapla karşılaştı.

Özgür Mumcu'ya Twitter'dan çok çirkin cevap

Arabasına konulan bombayla katledilen araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu’nun oğlu Özgür Mumcu, Twitter’dan ‘Adalet Yürüyüşü’ ile ilgili “Bir lider bin odasında bin klima olan sarayda. Diğer lider 40 derecede asfaltta yürüyor. Akp, elitlerin partisidir” mesajını paylaştı. Mumcu’nun bu paylaşımına çirkin bir cevap geldi.

Twitter'da “@atigonati” isimli bir kullanıcı Özgür Mumcu’nun mesajına, Uğur Mumcu’nun katledildiği aracın fotoğrafını paylaşarak, “Baban da sıcağı severdi” ifadeleriyle yanıt verdi.  Bu yanıtın ardından “@atigonati” isimli kişi sosyal medyada büyük tepki çekti. Bu kişi tepkilerin ardından çirkin cevabı yetmezmiş gibi önce profil fotoğrafını Hz. Ali’nin resmi ile değiştirirken, daha sonra hesabını kapattı.

özgür mumcu
'Kötü ruhlu insan da var, güzel insanlar da'


Mumcu'nun kardeşi Özge Mumcu Aybars, sosyal medyada tepki çeken bu mesaj için şunları yazdı:

"Bu mesajı yeni gördüm. Memlekette kötü ruhlu insan da var, güzel insanlar da. Biz güzellerine bakalım. Babamın öldürülmesi ve Sivas 93 yılında yaşandı. Bizler, katliamların sağ kalan çocuklarıyız. Adalet arayışı sürecinde büyüdük. Binlerce telgraf geldi babam öldürüldüğünde, birkaç tanesini ayırmışlardı, çekmecenin içinde buldum. Babamın cesedine küfrediyordu. Bir- iki kişi küfrediyor, milyonlar cenazede yürüyordu. Hepimize bu resim yeter, yüreklerimiz ferah olsun."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar