POLEMİK

Özgecan Arslan twiti peşini bırakmıyor!

Nihat Doğan, Zuhal Topal'a ve başörtülü gelen adayı Öznur Direnç'e saydırdı... Zuhal Topal'dan 2 yıl önce vahşice öldürülen Özgecan Arslan'lı çok sert bir cevap aldı..

Özgecan Arslan twiti peşini bırakmıyor!

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programının 'atarlı' yorumcusu Nihat Doğan, izdivaç programlarındaki başörtülü gelin adaylarına savaş açtı...

Acmasına açtı ama 2 yıl önce vahşice katlidilen lise öğrencisi Özgecan Arslan hakkında attığı twiti unuttu ya da toplumun da unuttuğunu sandı!..

Ama unutulmadığını, Zühal Topal bugün bir kez daha hatırlattı...

Nihat Doğan dün Söylemezsem Olmaz'da, Zuhal Topal'ı daha önce tesettürlü gelin adayı çıkarmaması için uyardığını söyleyerek, evlilik programına çıkan gelin adayı Öznur Direnç'e ağır sözler sarfetti. 

Nihat Doğan'ın açıklamalarının ardından, Zuhal Topal'lanın yapımcı firmasından zehir zemberek bir açıklama geldi. Açıklama da, Nihat Doğan'ın, 2 yıl önce Özgecan Aslan için sarf ettiği sözler hatırladı.

NİHAT DOĞAN'IN OLAY TWİTİ NEYDİ?

Özgecan Aslan cinayeti sonrası Nihat Doğan, "Siz de mini eteği giyinip, soyunup, laik sistemin ahkalsızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın!" sözleriyle kamuoyundan tepki toplamıştı.

ZUHAL TOPAL'IN YAPIMCISI SERT ÇIKTI

Açıklamadaki şöyle denildi:

"Tam da birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, bu ayrıştırıcı tavrı ortaya koyan, gerçek dışı ifadelerde ve hakaretlerde bulunan, ekibimizi, adaylarımızı küçük düşürmeye çabalayan bu zihniyet; nasıl 2015 yılında vahşice katledilen genç kızımız Özgecan Aslan için kullandığı ifadelerle kadına şiddeti meşrulaştırmayı ima eden sözleri sarfetmişse, bugün tam da '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programındaki sözleriyle, kadınlarımızı başı açık ve başı örtülü olarak ayrıştırmış, ötekileştirmiş, küçük düşürmeye çalışmış, dini inançlarını fütursuzca sorgulamış, toplumda hedef göstermiş ve hadsizce yargılamada bulunmuştur."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum