GÜNDEM

Özcan Deniz işin aslını anlattı! Şuursuz...

Geçen hafta bir marka için koleksiyon hazırlayan Fahriye Evcen, Instagram hesabında tanıtım videosunu paylaştı. Özcan Deniz de bu videoyu beğenince olanlar oldu.

Özcan Deniz işin aslını anlattı! Şuursuz...

Gelen tepkiler üzerine Özcan Deniz İnstagram hesabından son dakika yazısıyla bir açıklama yaparak duruma açıklık getirdi.

İşte Özcan Deniz'in o açıklaması...

Bir kaç aya evlenme planı yapan bir cift var karşımizda...Ve kimsenin ozel hayatını sıkıntıya sokmak istemem..Baktımk siz benim bunu şuursuzca yapmış olabileceğimi düsünüyorsunuz bir açıklama yapmak istedim. İnsallah önüne geçebilirim!

Bilirsiniz ki Çocuklar telefonlarla oynamayı çok sever..Ve bilirsiniz ki ünlülerin fanları bir çok ünlüyü aynı anda takip ettikleri için her ünlünün Instagram keşfet bölümünde hiç ilgisi olmayan diğer ünlüler görünür.

İste böyle bir kaza sonucu oluşmuş bir olaydır bu beğenme hadisesi..6 yasındaki bir çocuğumuzun oyun oynasın diye eline vediğim telefonumun ve kücük kızımızın sevdiği kişileri görüp beğenme yapması olayı.

Zaten annesi de hemen o beğeniyi panik yapıp geri almiş. Açıklamam bu. Bütün kaza olasılıklarını eleyip, yapmış olduğumu düsünmeniz ilginç!

Yani evlilik hazırlığı yapan bir çifte bu saygısızlığı yapacak kadar kendime düşman şuursuz biri değilim.

özcan deniz

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar