MEDYA KÖŞESİ

Özay Şendir yazdı: Sanki şirket boşanması gibi

Mustafa Sandal-Emina Jahoviç boşanma davasındaki protokolü dikkatle okuduğunu söyleyen Özay Şendir, hayatında detay yazılmış çok protokol gördüğünü ama bu kadarını ilk kez gördüğünü söyledi.

Özay Şendir yazdı: Sanki şirket boşanması gibi

Mustafa Sandal-Emina Jahoviç'in boşanma davasındaki protokolü dikkatle okuduğunu söyleyen Milliyet yazarı Şendir bu sözleşmenin sanki iki insan değil de bir şirket, iki ortak arasında pay ediliyor gibi olduğunu söyledi.

Sanki şirket boşanması gibi

Eşinden ayrılan kadınların, evlilik sırasında ulaştıkları maddi refah seviyesini, boşandıktan sonra da korumaları gerektiğine inanırım.

Çok ünlü adamların çocuklarına nafaka vermemek için sahte belge düzenlemekten yargılandığı ya da önemli bir şirketin sahibinin oğlunun, nafaka davasında geliri sorulduğunda, babasının yanında asgari ücretle çalıştığını söylediğine şahit olmuş biriyim. O yüzden takıntılıyım biraz bu konuda...

Mustafa Sandal-Emina Jahoviç, boşanma davasındaki protokolü de o yüzden dikkatle okudum.

Hayatımda detay yazılmış çok protokol gördüm ama bu kadarını ilk kez görüyorum. Mesela, Emina Jahoviç istediği zaman, Mustafa Sandal, çocuklara ve boşandığı eşine araç kiralayacakmış ama Emina’ya 275 bin TL değerinde bir araç satın alırsa, araç kiralama sorumluluğu ortadan kalkacakmış. Ortaklaşa alınan teknenin üç ay Emina Jahoviç‘e verilmesinden tutun da, oturulan ev 3 milyon dolara satılırsa 2 milyon dolarını alacak, Jahoviç’in yeni kurduğu firma para kazanırsa, nafaka azalacak gibi bir sürü madde var. Sanki iki insan değil de bir şirket, iki ortak arasında pay ediliyor gibi geldi bana bu sözleşme.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar