MEDYA KÖŞESİ

Özay Şendir sordu: Bu haberi yazarken, hiç merak eden olmadı mı...

Milliyet yazarı Özay Şendir, yakın zamanda ekranlara dönecek olan Burcu Esmersoy'un yapacağı programın süresine anlam veremediğini söyledi.

Özay Şendir sordu: Bu haberi yazarken, hiç merak eden olmadı mı...

 ‘Yaşamak Ne Güzel’ programıyla Lifetime ekranlarında yakında izleyici ile buluşacak olan Burcu Esmersoy'un saat 09.00 ile 16.30 arasında program yapacak olmasına anlam veremediğini söyleyen Özay Şendir, "Günde 7.5 saatten, haftada 37.5 saat yayın demektir bu, ne can dayanır böyle bir işe, ne de yüz. Tahminen program başka türlü bir projedir ama bizim memlekette her duyduğunu sorgusuz sualsiz yazma dönemini yaşıyoruz. Bu haberi yazarken, hiç merak eden olmadı mı bu nasıl süre, nasıl bir format acaba diye?" ifadelerini kullandı.

Ekran memuriyeti

Burcu Esmersoy, 18 Haziran’dan itibaren ‘Yaşamak Ne Güzel’ programıyla Lifetime ekranlarında olacakmış. Program hafta içi her gün ekrana gelecekmiş ki, bunda da bir gariplik yok.

Anlamadığım şey, programın saat 09.00 ile 16.30 arasında yayınlanacak olması. Günde 7.5 saatten, haftada 37.5 saat yayın demektir bu, ne can dayanır böyle bir işe, ne de yüz. Tahminen program başka türlü bir projedir ama bizim memlekette her duyduğunu sorgusuz sualsiz yazma dönemini yaşıyoruz. Bu haberi yazarken, hiç merak eden olmadı mı bu nasıl süre, nasıl bir format acaba diye?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar